• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Yato 27 részes kárpitkiszedő készlet

Yato 27 részes kárpitkiszedő készlet

12,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4535 Kategóriák: ,

Leírás

 27 darab különféle alakú és ívű speciális profilok!
 Edzett műanyagból készült eszközök!
 Nem karcolják meg a kárpitot vagy a festett elemeket!
A Yato 27 részes kárpitkiszedő készlet egy kiváló minőségű és sokoldalú eszközkészlet, amelyet kifejezetten kárpitok, bútorok és egyéb textíliák megbontásához és eltávolításához terveztek. Ez a készlet a kárpitosok, autószerelők, barkácsolók és bármilyen olyan szakember számára kiváló választás, akiknek fontos a hatékony és kíméletes munkavégzés.
Ezek az eszközök hasznosak a kárpitok és bútorok megbontásához és a rögzítő elemek óvatos eltávolításához anélkül, hogy kárt okoznának a felületekben. A fogók segítenek a kárpit anyagok biztonságos megragadásában és a könnyebb kezelhetőségben a kibontási folyamat során. A finom kidolgozású csipeszek lehetővé teszik a kárpitok, szövetek és egyéb apró alkatrészek pontos és precíz kezelését. Ezek segítenek a kárpitok vagy szövetek megfelelően rögzített állapotban tartásában a megbontás közben.
 A Yato 27 részes kárpitkiszedő készlet kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik az ellenálló anyagokból való kiváló minőség, ami hosszú élettartamot biztosít. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes fogás pedig lehetővé teszi a hosszabb munkafolyamatokat anélkül, hogy a kezek fáradnának.
Ez a készlet megkönnyíti a kárpitok és textíliák megbontását, így ideális választás mindenki számára, aki minőségi eszközökre vágyik a kárpitokkal kapcsolatos feladatok elvégzéséhez. Legyen az autók, bútorok vagy otthoni projektek, a Yato 27 részes kárpitkiszedő készlet megfelel az elvárásoknak és segít a tökéletes végeredmény elérésében.
Termék tulajdonságai:
Anyag: edzett műanyag
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Yato 27 részes kárpitkiszedő készletet.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár