• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Yato blankoló és krimpelő fogó 210 mm (0,2-6,0 mm2)

Yato blankoló és krimpelő fogó 210 mm (0,2-6,0 mm2)

12,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4536 Kategóriák: ,

Leírás

  Acélból készült munkapofák!
 Kétkomponensű műanyag markolattal a fogantyún!
 Gyors és automatikus lehúzó mechanizmus!
A Yato 210 mm-es blankoló és krimpelő fogó egy kiváló minőségű kéziszerszám, amely széles körben használható elektromos és elektronikus munkákhoz. Különösen hasznos elektromos vezetékek és kábelek szerelésénél, ahol blankolásra és krimpelésre van szükség.
Ez a fogó egy erős és tartós szerkezetű eszköz, amely megbízhatóan képes végezni a munkát. A 210 mm hosszúságú fogó kiegyensúlyozott kialakítással rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít a felhasználó számára, így hosszabb munkavégzés során sem fárad el könnyen a keze.
A fogó egyik fő tulajdonsága a blankoló funkció, amely lehetővé teszi a vezetékek végének megtisztítását a szigeteléstől, hogy a vezeték szabadon csatlakozhasson egy csatlakozóhoz vagy egy csatlakozó terminálhoz. Ez a funkció különösen fontos a pontos és megbízható csatlakozások elérése érdekében.
Emellett a fogó krimpelő funkcióval is rendelkezik, amely segítségével a blankolással megtisztított vezetékek könnyedén rögzíthetők csatlakozókhoz vagy terminálokhoz. A krimpelés megbízható és tartós csatlakozást eredményez, amely ellenáll az esetleges rázkódásoknak és terheléseknek. A fogó használható 0,2 mm2 és 6,0 mm2 átmérőjű vezetékekkel, így széles körű alkalmazást tesz lehetővé kisebb elektronikai projektektől a nagyobb elektromos bekötésekig.
Összességében a Yato 210 mm-es blankoló és krimpelő fogó egy sokoldalú és megbízható eszköz, amely elengedhetetlen a villamos- és elektronikai munkákhoz. Bízz a Yato minőségében és élvezd a pontos és hatékony munkavégzést ezzel a professzionális fogóval!
Termék tulajdonságai:
Hossza: 210 mm
Átmérő: kábelek 0,05 mm – 8 mm2 / kivezetések 0,5 mm – 6 mm2
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Yato blankoló és krimpelő fogót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár