Yato akkus vízálló LED lámpa 7,2 V

8,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4546 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Hálózatról és szivargyújtóról is tölthető!
 A tetején akasztó van az oldala pedig mágneses!
 60+1 LED!
A Yato akkus vízálló LED lámpa egy kiváló minőségű és megbízható világító eszköz, amely kifejezetten lett tervezve azoknak, akiknek fontos a hatékony világítás és a vízállóság kombinációja. Ez a lámpa tökéletes választás lehet kalandokhoz, túrázáshoz, munkavégzéshez, vagy akár otthoni használatra is.
A lámpa rendelkezik kiváló minőségű, erőteljes LED-ekkel, amelyek megbízható és hosszú élettartamúak. Ezek a LED-ek erős és egyenletes fényt biztosítanak, amely segít kiváló láthatóságot és megkönnyíti a sötét területeken való navigációt. A lámpát egy 7,2 V-os akkumulátor hajtja, ami rendkívül praktikus és gazdaságos megoldás.
Az akkumulátor töltése egyszerű és a készülék hosszabb ideig is működik egyetlen feltöltéssel, így nem kell folyamatosan cserélgetni a hagyományos elemeket. A Yato lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenáll az ütéseknek és a kopásnak is. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést hosszú távon.
Összességében a Yato akkus vízálló LED lámpa egy kiváló választás lehet mindazok számára, akik megbízható és hatékony világító eszközt keresnek változatos körülmények közötti használatra. Legyen szó akár kültéri tevékenységekről, munkavégzésről vagy otthoni használatról, ez a lámpa kielégíti a legtöbb felhasználó igényeit.
Termék tulajdonságai:
Akku: 7,2 V 800mAh
Ledek száma: 60+1
Üzemi idő: 4 h
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Yato akkus vízálló LED lámpát, 1 darab hálózati töltőt és 1 darab szivargyújtós töltőt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár