• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Minnie A/4 gumis mappa – Full of Smiles

Minnie A/4 gumis mappa – Full of Smiles

1,390.00 Ft

Cikkszám: SEO-4805 Kategóriák: , ,

Leírás

 Stílusos és Rendkívül Hasznos!
 Ajándékötlet Kicsiknek és Nagyoknak!
 Kiváló Minőségű Anyagok!
Fedezd fel a Minnie egér varázslatos világát ezzel az egyedi és hasznos gumis mappával! Tartsd rendezett papírjaidat és dokumentumaidat a Minnie stílusában, és emelj egy kis varázslatot mindennapi teendőidbe!
A Minnie A/4 Gumis Mappa segítségével stílusosan és rendezetten tarthatod meg fontos dokumentumaidat és papírjaidat. Ez a praktikus és elegáns mappa a Minnie egér varázslatos világát hozza el az asztalodra, így mindennapi teendőid még szórakoztatóbbá válnak. A Minnie A/4 Gumis Mappa tartós és magas minőségű anyagok felhasználásával készült, így hosszú távon megőrzi esztétikus megjelenését. Az erős gumiszalag biztosítja, hogy a dokumentumok és papírok biztonságosan maradjanak a helyükön.
A mappa A/4 méretű papírokat és dokumentumokat fogad be, így ideális választás iskolai, munkahelyi vagy otthoni használatra egyaránt. Tarts rendet a fontos iratok között ebben a praktikus tárolóban. A gumis mappa nem csak egy praktikus tároló, hanem egyben stílusos kiegészítő is az asztalon vagy a polcon. Személyre szabott szervezést és rendezettséget kínál, miközben hozzáad egy kis varázslatot az irodai vagy tanulószobai környezetedhez. A Minnie A/4 Gumis Mappa kiváló ajándékötlet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Egyaránt örömet okozhat gyerekeknek iskolakezdéskor vagy születésnapokon, és praktikus segítség lehet a munkahelyi szervezettség fenntartásában.
A termék tulajdonságai:
– Egyedi
– Hasznos 
– A/4
– Anyaga: Műanyag
– Praktikus
Mit rejt a termék doboza?
1 db Minnie A/4 gumis mappát – Full of Smiles.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár