• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Minnie és Daisy 3 emeletes töltött tolltartó

Minnie és Daisy 3 emeletes töltött tolltartó

6,590.00 Ft

Cikkszám: SEO-4739 Kategóriák: , ,

Leírás

 3 emeletes kialakítás!
 Kiváló minőségű olasz GIOTTO ceruzákkal és filctollakkal töltött tolltartó!
 Minőségi anyagokból készült!
Fedezd fel a Minnie és Daisy 3 emeletes töltött tolltartót, amely tökéletes kiegészítője lehet minden kreatív kislány iskolai vagy otthoni munkáinak! Ez a bájos és praktikus eszköz a Disney ikonikus Minnie és Daisy karaktereivel díszítve nem csak megfelel minden tolltartó alapvető funkciójának, de stílusosan is kifejezi a fiatalok egyéni stílusát és személyiségét.
A Minnie és Daisy tolltartó nem csak praktikus, hanem látványos is. A karakterek vidám és élénk színekben pompáznak, amelyek a gyerekek kreativitását és örömét tükrözik. A tolltartó erős anyagból készült, így tartós és hosszú élettartamot biztosít, még az aktív használat során is.
Ez a 3 emeletes töltött tolltartó ideális választás mind az iskolásoknak, mind pedig az otthoni alkotók számára. Segítségével könnyedén rendben tarthatják az írószereiket, és mindig kéznél lesznek a szükséges eszközök a kreatív projektekhez. Minnie és Daisy vidám megjelenése pedig garantáltan mosolyt csal majd minden kisarcra!
Termék tulajdonságai:

Méret: 13x20x7 cm
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Minnie és Daisy 3 emeletes tolltartót, 18 darab színes ceruzát, 18 darab színes filctollat, 1 darab grafit ceruzát, 1 darab hegyezőt, 1 darab radírt, 1 darab kék tollat, 1 darab piros tollat, 2 darab vonalzót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár