Naruto övtáska (33 cm)

6,090.00 Ft

Cikkszám: SEO-4740 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Naruto rajongóknak kötelező kiegészítő!
 Minőségi anyagokból készült!
 Állítható pánttal!
Bemutatjuk neked a lenyűgöző Naruto övtáskát, mely a rajongók számára készült, hogy stílusosan és kényelmesen hordhassák hősüket mindennapi kalandjaik során. Ez a 33 cm-es övtáska nem csak praktikus, hanem egyedi designja révén is azonnal felhívja magára a figyelmet.
A Naruto övtáska kiemelkedő minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A precíz varrások és a gondos kidolgozás a legmagasabb színvonalú kivitelezést képviselik. A táska kialakítása ergonomikus és kényelmes viseletet nyújt. Az állítható derékpánt segít optimális illeszkedést biztosítani, így könnyen testreszabható a viselési módja.
A táska felületén a Naruto rajongók örömére megtalálható a sorozat népszerű karaktere. Az egyedi design kiemeli a te stílusod és rajongásod a sorozat iránt. Bár mérete kompakt, a táska belső térrel rendelkezik, ami elegendő helyet kínál a napi szükségleteid és kisebb tárgyaid tárolásához. Mobiltelefonod, pénztárcád, kulcsaid és más fontos dolgaid praktikusan elférnek.
Ez az övtáska nem csak a mindennapi életben, hanem utazások során, koncerteken, fesztiválokon vagy bármilyen rendezvényen is remek kiegészítő lehet. Kompakt mérete és praktikus designja lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyenek az alapvető dolgaid.
Ha Naruto rajongó vagy, vagy csak egyszerűen egy stílusos és praktikus övtáskát keresel, akkor a 33 cm-es Naruto övtáska a tökéletes választás számodra. Kifejezheted vele a szenvedélyedet és stílusodat, miközben mindig rendelkezésedre állnak a szükséges dolgok. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és szerezd be most ezt a lenyűgöző övtáskát!
Termék tulajdonságai:
Méret: 33×11,5 cm
Anyaga: 100% poliészter
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Naruto övtáskát. 

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár