Pókember hátizsák (30 cm)

6,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4744 Kategóriák: , ,

Leírás

 Pókemberes dizájn!

 Megfelelő méret!

 Állítható pánt!

Iskolakezdésre vagy kirándulásokra keresel egy hátizsákot, ami nem csak praktikus, hanem stílusos is? Nos, itt van a megoldás: a Pókember hátizsák, amely tökéletes választás minden kis szuperhősnek! Ezzel a 30 cm-es méretű hátizsákkal a kicsik könnyedén cipelhetik könyveiket és kiegészítőiket, miközben a kedvenc képregényhősük elkíséri őket.

A hátizsák 30 cm magas, ami ideális méretet biztosít az iskolás vagy óvodás gyerekeknek. Nem túl nagy, de elég tágas ahhoz, hogy elférjen benne a napi szükséges felszerelés. Az állítható vállpántok biztosítják a maximális kényelmet a hosszabb ideig tartó viselet során. A könnyű és tartós anyagok használata szintén hozzájárul a viselési élményhez.

A hátizsák főbb vonalait a Pókember színek és mintázatai uralják. A jól felismerhető motívumok és az ikonikus pók embléma még inkább fokozzák a gyerekek rajongását a hátizsák iránt. A hátizsák egy nagyobb fő rekesszel rendelkezik, ahol a tankönyvek, füzetek és egyéb holmik elférnek. Ezen kívül egy cipzáras zseb is található az egyéb kisebb dolgok számára.

A Pókember hátizsák ideális választás a fiatal rajongók számára, akik nem csak egy egyszerű hátizsákot szeretnének, hanem olyat, ami tükrözi a személyiségüket és stílusukat. Legyen az iskolában vagy a szabadidős tevékenységek során, ez a hátizsák mindig remek kiegészítő lesz, amely egyaránt szolgálja a kényelmet és a megjelenést.

Termék tulajdonságai:

Anyaga: 100% poliészter

Mérete: 30x25x12 cm

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Pókember hátizsákot.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár