• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • YATO Fáziskereső érintésmentes mérés 90-1000 V-Iig

YATO Fáziskereső érintésmentes mérés 90-1000 V-Iig

2,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4856 Kategóriák: ,

Leírás

 Ergonomikus kialakítás!

 Pontos!

 Hatékony!

Válassza a YATO Fáziskeresőt, és szerezze be ezt a megbízható és sokoldalú eszközt, amely mindig készen áll a pontos és biztonságos elektromos ellenőrzésre és munkavégzésre!

Ez a kiváló minőségű eszköz érintésmentes mérést tesz lehetővé, és a 90-1000 V tartományban lévő elektromos kábelek feszültségét észleli, így biztonságosan és hatékonyan végezheti el a munkát.

Az eszköz az indukció elvére épül, és pontosan jelzi, hogy a vezetékek feszültség alatt állnak-e. A feszültséget a beépített LED és hangjelzés segítségével észleli, így Ön mindig tájékozott marad a munkavégzés közben. Ezenkívül az eszköz lehetővé teszi a kábel folytonosságának ellenőrzését, hogy minden vezeték vagy összekötés hibamentes legyen.

Az eszköz ergonomikus kialakítása és elszigetelt hegye növeli a használat biztonságát. A közvetett érintkezés nélküli mérés funkciója további védelmet nyújt a felhasználónak. A beépített LED világítás megkönnyíti a sötét környezetben végzett munkát, így a pontos mérések minden körülmények között garantáltak.

A Fáziskereső két 1,5 V-os (AAA) elemmel működik, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Az eszköz be-/kikapcsolóval rendelkezik, és az AUTO-POWER OFF funkció automatikusan kikapcsol, ha egy ideig nem használják, csökkentve ezzel az akkumulátor-fogyasztást.

A termék tulajdonságai:

– Méret: 150 mm

– Feszültségtartomány: 90-1000 mm

Mit rejt a termék doboza?

1 db YATO Fáziskeresőt érintésmentes mérés 90-1000 V-Iig.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár