Graphite adagolós termosz 800 ml

9,900.00 Ft

Cikkszám: SEO-4870 Kategóriák: , , , , , ,

Leírás

 800 ml-es űrtartalom!
 2 cserélhető fejjel!
 Minőségi anyagokból készült!
A Graphite 800 ml-es adagolós termosz a modern életmód és kényelem kiegészítője. Ez a kiváló minőségű termék nemcsak megőrzi italaid hőmérsékletét, hanem praktikus adagoló funkciójával is kiemelkedik a többi termosz közül. Legyen szó forró vagy hideg italokról, ez a termosz mindig melletted áll, hogy frissen tartsa az italaidat bármilyen körülmények között.
Bőséges mennyiségű italt tárolhatsz benne, így akár hosszabb utazásokon vagy egy egész nap során is gondoskodhat a hidratáltságodról. A tartós és minőségi anyag garantálja, hogy az italaid hosszú ideig melegen vagy hidegen maradjanak anélkül, hogy a külső hő vagy hideg hatására változnának.
A termosz fedelének kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén adagolj a kívánt mennyiséget anélkül, hogy le kellene csavarnod a kupakot. Ez különösen hasznos az olyan helyzetekben, amikor gyorsan szükséged van egy frissítő kortyra. A Graphite termosz letisztult és elegáns kialakítása megfelelő bármilyen környezetben, legyen az irodában, az edzőteremben vagy a természetben.
Ne engedd, hogy az időjárás vagy a napirended befolyásolja a hidratáltságod és a frissítő italaid élvezetét. A Graphite 800 ml-es adagolós termosz gondoskodik róla, hogy mindig kéznél legyen a tökéletes hőmérsékletű ital, bármikor és bárhol. Válaszd a minőséget és a praktikumot egyetlen termoszban – válaszd a Graphite-ot!
Termék tulajdonságai:
Anyaga: rozsdamentes acél
Űrtartalom: 800 ml
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Graphite adagolós termoszt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár