Herzberg vákuumfóliázó

7,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4844 Kategóriák: , , , , , , , , ,

Leírás

 Könnyű és kényelmes kezelhetőség!
 Stílusos és modern konyhai kiegészítő!
 Hatékonyabb élelmiszer- és ízvédelem!

A Herzberg vákuumfóliázó a modern konyhai technológiát és a praktikus dizájnt ötvözi, hogy segítsen megőrizni az ételek frissességét hosszabb ideig. Ez a készülék tökéletes választás azoknak, akik szeretnék minimalizálni az élelmiszerpazarlást és a tárolási problémákat.
A Herzberg vákuumfóliázó egy hatékony vákuum technológiával van felszerelve, amely segít eltávolítani a levegőt a csomagolásból, ezáltal megakadályozva az oxidációt és a baktériumok terjedését. Ennek eredményeként az ételek hosszabb ideig megőrzik frissességüket és ízüket.
A vákuumfóliázó két alapvető üzemmóddal rendelkezik: ”Vákuum és Zárás” valamint ”Csak Zárás”. Az előbbi üzemmódban a készülék először létrehoz egy erős vákuumot a tasakban, majd zárja le azt. Az utóbbi üzemmódban csak a tasak lezárását végzi el, amely ideális például száraz áruk vagy zöldségek tárolásához.
Ha olyan vákuumfóliázóra vágysz, amely páratlan teljesítményt és praktikus funkcionalitást kínál, a Herzberg vákuumfóliázó tökéletes választás lehet a konyhádba. Ne engedd, hogy az ételek frissessége és íze továbbra is veszélyeztetett legyen – válaszd a Herzberg vákuumfóliázót és élvezd a kiváló minőségű tárolást és védelmet.
Termék tulajdonságai:

Márkanév: Herzberg
Szín: fekete
Méretek: 34,50 cm x 6,48 cm x 3,99 cm
Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Herzberg vákuumfóliázót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár