• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Top Tools üvegszálas mérőszalag (30 m / 12.5 mm)

Top Tools üvegszálas mérőszalag (30 m / 12.5 mm)

3,490.00 Ft

Cikkszám: SEO-4873 Kategóriák: , ,

Leírás

 Üvegszálas szalag!

 Jól ólvasható értékek!

 Tartós anyagokból készült!

A Top Tools üvegszálas mérőszalag egy kiváló minőségű, megbízható és pontos mérőeszköz, amely ideális választás mindenféle mérési feladathoz. Legyen szó építkezésről, belső tervezésről vagy akár otthoni projektekről, ez a mérőszalag segít pontosan és hatékonyan meghatározni a távolságokat és méreteket.

A mérőszalag teljes hossza 30 méter, így hosszabb távolságok mérésére is kiválóan alkalmas. A 12.5 mm széles üvegszálas szalag rendkívül ellenálló és tartós, így hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt nyújt. Az üvegszálas anyag kiválóan ellenáll a szakadásnak, kopásnak és környezeti hatásoknak, így akár nehezebb körülmények között is használható.

A mérőszalagon jól olvasható és könnyen értelmezhető mértékegység van feltüntetve, ami lehetővé teszi a pontos és precíz méréseket. A kényelmes fogantyú és a könnyen használható visszatekerő mechanizmus gondoskodik arról, hogy a mérőszalag használata egyszerű és kényelmes legyen.

Ez a Top Tools üvegszálas mérőszalag sokoldalúságával, tartósságával és pontos mérésekkel segít a projektjeid sikerességében. Legyen szó építőipari szakemberről vagy otthoni barkácsról, ez a megbízható mérőeszköz a segítségedre lesz a munkában.

Termék tulajdonságai:

Mérőszalag hossza: 30 m

Mérőszalag szélessége: 12.5 mm

Tömeg: 400 g

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Top Tools üvegszálas mérőszalagot.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár