Neo műhely álló ventilátor 100 W

41,490.00 Ft

Cikkszám: SEO-4876 Kategóriák: , , ,

Leírás

 3 légáramlási sebesség!

 Minőségi anyagokból készült!

 Hatékonyan hűt!

Az Neo álló műhely ventilátor egy kiváló minőségű és hatékony eszköz, amely megfelel minden otthoni vagy munkahelyi hűtési igénynek. Elegáns és modern dizájnja harmonizál bármilyen belső térrel és kellemes hűsítést biztosít a forró nyári napokon vagy a zárt térben végzett tevékenységek során.

A ventilátor teljesítménye elérheti a 100 wattot, ami lehetővé teszi, hogy erőteljes levegőáramot generáljon a környezetében. Az állítható sebességfokozatok lehetővé teszik, hogy pontosan beállítsd a kívánt légáramlást és hűsítést a személyes komfortod szerint. 

Ez a ventilátor nem csak a hőmérsékletet csökkenti, hanem a levegőt is frissen tartja a helyiségben, segítve a szellőzést és a komfortérzetet. Kiváló választás otthoni irodákban, nappalikban, hálószobákban vagy akár műhelyekben is, ahol fontos a megfelelő hűtés és légmozgás biztosítása.

Az Neo álló műhely ventilátor stílusos megjelenése, erős teljesítménye és könnyű használhatósága révén ideális kiegészítője lehet bármely helyiségnek. Szerezd be most és élvezd a kellemes hűsítést, amelyet ez a kiváló minőségű ventilátor kínál!

Termék tulajdonságai:

Teljesítmény: 100W

Átmérő: 45 cm

Sebességek száma: 3 légáramlási sebesség

Lengés: bal-jobb

Tömeg: 10,7 kg

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Neo álló műhely ventilátort.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár