Neo padló ventilátor 111 W

29,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-4879 Kategóriák: , ,

Leírás

 Minőségi anyagokból készült!
 Hatékony hűtés!
 3 sebesség fokozattal!
A Neo padló ventilátor egy kiváló minőségű és hatékony eszköz, amely segít megteremteni a tökéletes hűsített környezetet otthonodban vagy irodádban. Ez a modern és stílusos padló ventilátor ideális választás a forró nyári napokra vagy akár a közepesen meleg időszakokra is, amikor friss levegőre van szükség.
A Neo padló ventilátor kiváló teljesítményű motorral rendelkezik, amely hatékonyan hűsít, anélkül hogy túlzott zajjal járna. Az 111 wattos teljesítmény biztosítja a hatékony és gyors levegőáramlást, így könnyedén csökkenthető a hőség érzete és kellemes klímát teremthet.
Válaszd ki a legmegfelelőbb sebességet a 3 elérhető fokozat közül, hogy pontosan azt a hűsítést nyújtsa, amire éppen szükséged van. A modern és letisztult dizájn lehetővé teszi, hogy a Neo padló ventilátor bármely belső térbe tökéletesen illeszkedjen.
A Neo padló ventilátor könnyen használható és karbantartható eszköz. Rendszeresen tisztítsd meg a ventilátort a hatékony működés érdekében. Távolítsd el a porszennyeződéseket a szellőzőrácsokról és a lapátokról egy kendővel vagy sűrített levegővel.
Ne hagyd, hogy a forró időjárás megkeserítse a napjaid! Válaszd a Neo padló ventilátort és élvezd a frissítő hűsítést és komfortot otthonodban vagy irodádban.
Termék tulajdonságai:
Teljesítmény: 111 W
Átmérő: 45 cm
Tömeg: 6,38 kg
Tápfeszültség: 230V-50Hz
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Neo padló ventilátort.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár