Totális kényelem mobiltartó

4,990.00 Ft

Cikkszám: VHO-160 Kategória:

Leírás

Az eddigi legkényelmesebb mobilozást teszi számodra
elérhetővé.. Kényelmesen navigálhatsz, kéz nélkül telefonálhatsz,
zenét hallgathatsz vele.. Otthoni, irodai vagy utazáskor autós használatra is alkalmas.. Erős vákuum alapjával bombabiztosan rögzítheted.. ;
Kezdj egészséges életet mostantól! Az okos telefonok korában egyre több az egészségtelen fej, nyak-és testtartás. Állítsd meg a rossz közérzetet és élj a lehető legkényelmesebb módon:
Tedd a telefonod ebbe a Totális kényelem mobiltartóba, amivel érezhetően komfortosabb lesz chatelni, böngészni, videókat nézegetni vagy munkára használni. Munkahelyi vagy otthoni asztalodra stabilan rögzítheted, és olyan szögben állítod be a 360°-os forgatható karnak köszönhetően, ahogy a legjobb Neked.
Hasznos tudnivalók:
Berakhatod a kocsid szélvédőjére vagy a műszerfalra is, ahonnan kényelmesen használhatod a navigációt vagy fogadhatod a hívásokat. Az extra erős vákuum technológia miatt ahova lerakod, az ott marad! Külseje tetszetős, illeszkedik a modern környezethez is.
Élvezd azt a szabadságot, amit ez a mobiltartó nyújtani tud és használd a mindennapokban, hogy könnyebbé és egészségesebbé tegye a mobilozást!
A mobiltartó tulajdonságai:

  • Anyaga: ABS és alumínium ötvözet
  • Kompatibilis: 5,5 hüvelyk alatti telefonokhoz
  • 360°-os szögben állíthatod.
  • Szín: ezüst

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Totális kényelem mobiltartó

További információk

Várható idő

pa_atadasi-ar

Átadási ár

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár