Vezeték nélküli töltős egérpad

3,590.00 Ft

Cikkszám: SEO-4916 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Minőségi anyagokból készült!
 Olyan készülékeket tud tölteni, amik alkalmasak vezeték nélküli töltésre!
 Töltőkábellel a csomagban!
Fedezd fel a modern technológia és kényelem új dimenzióját a vezeték nélküli töltős egérpaddal! Ez az innovatív eszköz nem csupán egy egyszerű egérpad, hanem egy teljesen új élményt nyújt azoknak, akiknek fontos a hatékonyság és a rendezettség a munkahelyükön vagy otthoni irodájukban.
Többé nem kell aggódnod a zavaró vezetékek miatt az asztalodon. A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy szabadon mozogj és könnyedén irányítsd az egeret az egérpad felületén. Ezentúl minden mozdulatod szabadon és gördülékenyen történik, mely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben koncentrálhass a munkádra vagy a játékra.
Az egérpadon elhelyezett integrált vezeték nélküli töltőtechnológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen tölthesd fel a telefonodat, miközben használod az egérpadot. Többé nem kell aggódni a lemerült telefon és a kihagyott fontos hívások miatt. Csak helyezd a telefonodat az egérpadra és máris kezdetét veheti a gyors és hatékony töltés.
Az egérpad kiváló minőségű anyagokból készül, hogy maximális pontosságot és sima felületet biztosítson az egerének. Bármilyen típusú egérrel tökéletesen működik, legyen az optikai vagy vezeték nélküli. A felület kiváló tapadást nyújt, így mindig tökéletes irányítást és pontosságot érhet el.
Válaszd a vezeték nélküli töltős egérpadot és lépj be egy új dimenzióba a munkavégzés és szórakozás terén. Rendeld meg most és tapasztald meg a modern technológia és kényelem forradalmát az asztalodon!
Termék tulajdonságai:
Méret: 298 x 210x 3.8mm
Töltő bemenet: DC 5V, 1.5A
Töltő teljesítmény: DC 5V, 1A 
Színe: műbőrhatású, első sorban barna és fekete színekben (raktárkészlettől függ, színválasztást nem tudunk biztosítani)
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab vezeték nélküli töltős egérpadot és 1 darabtöltő kábelt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár