Univerzális laptop töltő

4,590.00 Ft

Cikkszám: SEO-4917 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Praktikus eszköz, ha elromlott vagy nincs kéznél a laptop-töltő!
 Nem kell aggódni a túlterhelés miatt, hiszen védve van ellene!
 8-féle töltőfejjel is rendelkezik!
Az univerzális laptop töltő az ideális kiegészítő minden laptop tulajdonos számára, akiknek szükségük van megbízható és sokoldalú töltőre. Ez a töltőegység kiváló minőségű anyagokból készül és fejlett technológiát alkalmaz a hatékony és biztonságos laptop töltés érdekében. Legyen szó otthon vagy irodában történő használatról, az univerzális laptop töltő mindig kéznél van, hogy gondoskodjon eszközöd energiaszükségletéről.
Ez a laptop töltő kompatibilis számos laptop márkával és modellel, beleértve a legnépszerűbb gyártókat is. Ezzel a töltővel biztos lehetsz abban, hogy eszközöd mindig optimális teljesítménnyel és energiával láthatod el. Az univerzális laptop töltő magas minőségű anyagokból készül, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Ezáltal kiváló befektetés azoknak, akik hosszú távon szeretnének megbízható és hatékony töltőre szert tenni.
A töltő fejlett technológiát alkalmaz a gyors és hatékony töltés érdekében, miközben figyelemmel kíséri az eszköz akkumulátorának állapotát. Ez lehetővé teszi, hogy a töltés mindig az optimális sebességen történjen, miközben védi az akkumulátort a túltöltéstől és túlmelegedéstől.
Válaszd az univerzális laptop töltőt és élvezd a zavartalan és hatékony laptop használatot bármikor!
Termék tulajdonságai: 
Bemenet: 110V vagy 240V
Kimenet:
120 W
12V/15V/16V/18V/19V/20V/24V(0/+0,5V noload) – DC 12V-24V
95V – 265V
Áramerősség:0,4-0,6 AMP
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Univerzális laptop töltőt és 8 darab töltőfejet.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár