Ledgio mágneses töltőkábel

2,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-4920 Kategóriák: , , , , , ,

Leírás

 Könnyen cserélhető kábelfejek!
 Szinte mindenhez jó!
 LED fényekkel!
A Ledgio mágneses töltőkábel egy innovatív és kifinomult megoldás a mobil eszközeid, mint például okostelefonok, táblagépek és más kisebb elektronikai eszközök, hatékony és kényelmes töltésére. Ez a kábel nem csak a technológiában rejlő fejlődést tükrözi, hanem stílusos és praktikus designjával is kiemelkedik a többi töltőkábel közül.
A Ledgio mágneses töltőkábel különleges mágneses csatlakozási rendszerrel rendelkezik, amely könnyedén illeszkedik az eszközödhöz. A mágneses vonzás biztosítja a szilárd és stabil kapcsolatot a kábel és a cserélhető töltőfej között, így elkerülve a véletlen lecsúszást. A kábel támogatja a gyors töltést, lehetővé téve, hogy eszközeid időben készen álljanak a használatra. Az intelligens töltésvezérlők megvédenek az áramingadozásoktól és rövidzárlatoktól, hogy az eszközöd mindig biztonságosan és hatékonyan töltődhessen.
A Ledgio mágneses töltőkábel minőségi anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak. A megerősített kábel és az ellenálló csatlakozók a mindennapi használat során is megállják a helyüket. A kábel sokféle eszközhöz kompatibilis, beleértve a legnépszerűbb okostelefon és táblagép márkákat. 
A Ledgio mágneses töltőkábel a modern technológia és a praktikus design tökéletes összhangját kínálja, hogy az eszközeid mindig készen álljanak a használatra. Töltés közben élvezheted a stílusos és megbízható megoldást, amely a mindennapi életed részévé válik. Válaszd a Ledgio mágneses töltőkábelt és lépj a hatékony töltés és a kényelmes használat új szintjére.
Kérünk vedd figyelembe, hogy a vegyes beszállítás miatt a termék színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra!

Termék tulajdonságai:

Töltőfej típusok: USB-C típus, micro-USB, lightning-kábel
Szín: Véletlenszerűen kerül kiválasztásra
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Ledgio mágneses töltőkábelt.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár