• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • YATO Bútorszállító heveder készlet (3 részes)

YATO Bútorszállító heveder készlet (3 részes)

9,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-5205 Kategóriák: ,

Leírás

 Maximális biztonság!
 Könnyű testreszabás!
 Speciális tervezés!
Ne küzdj tovább a nehéz terhekkel – válassz a YATO professzionális megoldásai közül, és élvezd a problémamentes és hatékony munkavégzést minden alkalommal!
Ismerd meg a YATO Bútorszállító heveder készlet (3 részes)  minőségét és hatékonyságát, amely kiemelkedő segítséget nyújt bútorok és nehezebb tárgyak szállításában! Ez a készlet nem csak tartós és megbízható, hanem kialakításának köszönhetően könnyedén csökkentheted az erőfeszítéseidet és növelheted a munkavégzés biztonságát.
Ezek a spaniferek tartós polipropilén anyagból készültek, ami garancia a hosszú élettartamra és megbízhatóságra. Ezek a speciálisan tervezett hevederek kifejezetten a bútorok és más nehezebb tárgyak mozgatásához lettek kialakítva, például házmozgatás során. A nehéz és nagyméretű tárgyak mozgatása sosem volt ennyire könnyű: ezek az eszközök csökkentik az erőfeszítéseidet, miközben maximális biztonságot és védelmet nyújtanak a szállított bútorok számára.
A hevederek méretei körülbelül 5 x 370 cm, ami elegendő hosszt nyújt a kényelmes és hatékony használathoz. A készlet tartalmaz 1 hordozó hevedert és 2 vállszíjat fém csattal, amelyeket a hordozó hevederhez lehet rögzíteni. Ez a kialakítás lehetővé teszi a könnyű testreszabást az adott szállítási feladatokhoz.
A YATO Bútorszállító heveder készlet (3 részes)  készlet ideális választás mindazok számára, akik bútorokat és nehezebb tárgyakat szállítanak. A készlet 3 db hevedert tartalmaz, így minden szükséges eszköz a rendelkezésedre áll a hatékonyság és biztonság érdekében.
A termék tulajdonságai:
– Méretei kb. 5 x 370 cm
– 1 hordozó heveder + 2 heveder vállszíj fém csattal készítve, amely a hordszíjhoz rögzíthető
– 3 db-os készlet
Mit rejt a termék doboza?
1 db YATO Bútorszállító heveder készletet (3 részes). 

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár