Arozzi Zona fekete színű egérpad

3,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5227 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Megfelelő méretű!
 Csúszásmentes kialakítás!
 Modern és elegáns külső!
Az Arozzi Zona fekete színű egérpad egy kiváló minőségű és stílusos kiegészítő, amely segít optimalizálni az egér használatát és javítani a játékélményt. Ezt az egérpadot a funkcionalitás és a kényelem ötvözésével tervezték, hogy a felhasználók számára ideális platformot nyújtsanak a pontos és sima egérmozgásokhoz.
Ez az egérpad optimális méretű, így elegendő helyet biztosít a használathoz. A kiterjedt felületen könnyedén elférnek az egérmozgások, és nem kell aggódni az egér lecsúszásával kapcsolatban. A felület segít a pontos célzási és vezérlési feladatokban, legyen szó akár intenzív játékról, akár munkavégzésről.
Az Arozzi Zona egérpad kialakítása magában foglalja a tartósságot és a stabilitást. Az alul található gumi alap megakadályozza az egérpad elmozdulását vagy csúszását, amikor használod. Ezenkívül a felső szélén lévő varrott szegélyek hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést garantálnak.
Ez az egérpad nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó. A fekete színű felület modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az asztalodnak vagy munkaterületednek. A minimalista kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjen bármilyen munkakörnyezetbe vagy játékszobába.
Röviden, az Arozzi Zona fekete színű egérpad a játékosok és a számítógépes felhasználók számára egyaránt kiváló választás, akik egy megbízható, kényelmes és nagyméretű egérpadot keresnek, amely hozzájárul a jobb teljesítményhez és élményhez. Legyen szó profi játékról vagy munkavégzésről, ez az egérpad segít maximalizálni a pontosságot és a hatékonyságot.
Termék tulajdonságai:
Mérete: 360 mm x 300 mm
Anyagai: poliészter szövet és gumi
Színe: fekete
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Arozzi Zona fekete színű egérpadot.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár