• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Xiaomi MI Buds 3 Lite vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató

Xiaomi MI Buds 3 Lite vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató

7,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5223 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Minőségi anyagokból készült!
 Kiváló hangzást biztosít!
 Garantáltan kényelmes használat!
A Xiaomi MI Buds 3 Lite vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató kiváló minőségű hangzást és kényelmes használatot kínál a felhasználóknak. Ez a készülék a legmodernebb vezeték nélküli technológiát ötvözi a letisztult designnal, hogy a zenehallgatás és a telefonbeszélgetések új szintre emelkedjenek.
A Xiaomi MI Buds 3 Lite fülhallgató kristálytiszta hangzást nyújt, lehetővé téve, hogy a zenét minden részletében élvezhesse. A fejlett hangtechnológia és a zajszűrő funkció révén a zene vagy a hívások során a környezeti zavarok minimálisra csökkennek. A Bluetooth 5.2 technológia gyors és stabil kapcsolatot biztosít a készülék és a forráseszköz (például telefon vagy laptop) között. Ez minimálisra csökkenti a lejátszás közbeni szüneteket és az összekapcsolás során tapasztalható problémákat.
Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgató könnyen illeszkedik a fülbe, biztosítva a kényelmes és stabil illeszkedést akár hosszabb használat során is. A könnyű súly és az extra párnázás még hosszabb ideig történő viselés során is kényelmes marad. A beépített akkumulátor lehetővé teszi a hosszantartó zenehallgatást vagy beszélgetést egyetlen töltéssel. Az energiatakarékos tervezés révén a fülhallgatót a tokban tárolva lehet tölteni, így mindig készen áll a használatra.
Az érintésvezérlési funkció lehetővé teszi a zenelejátszás, hangerőszabályozás és híváskezelés egyszerű irányítását anélkül, hogy a telefonját kézbe kellene vennie. Csak egy könnyű érintésre reagál a fülhallgató. A fülhallgató IP54 védelmet nyújt a víz és az izzadság ellen, így ideális választás edzésekhez vagy aktív életmódhoz.
A Xiaomi MI Buds 3 Lite vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató kombinálja a magas minőségű hangzást, a kényelmes viseletet és az intelligens funkciókat, hogy a felhasználók számára kiváló élményt nyújtson zenehallgatás közben vagy telefonhívások során. Legyen szó mozgásról vagy pihenésről, ez a fülhallgató mindig kiváló társ lesz a mindennapi tevékenységek során.
Termék tulajdonságai:
Vízállóság: IP54
Magasság: 2,5 cm
Szélessége: 1,7 cm
Mélysége: 2,5 cm
Súly: kb 8,4 g
Hatótáv: 1000 cm
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Xiaomi MI Buds 3 Lite vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár