• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Kensington vezetékes numerikus billentyűzet

Kensington vezetékes numerikus billentyűzet

8,390.00 Ft

Cikkszám: SEO-5129 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Minőségi anyagokból készült!
 Halk működést biztosít!
 USB kábellel csatlakozik!
A Kensington vezetékes numerikus billentyűzet egy kiemelkedő minőségű perifériális eszköz, amely kényelmes és hatékony módon bővíti a számítógép vagy laptop funkcionalitását. Ez a billentyűzet kiváló választás mind az üzleti, mind a személyes felhasználásra, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket az alábbiakban részletesen bemutatunk.
A Kensington vezetékes numerikus billentyűzet hozzájárul a produktivitás növeléséhez és a munkavégzés megkönnyítéséhez. A különálló numerikus billentyűzet része lehet a hagyományos billentyűzeten kívüli perifériáknak, vagy önállóan is használható. A numerikus gombok széles skálája lehetővé teszi a gyors és pontos számbevitelt, legyen szó adatbevitelről, számviteli munkáról vagy más matematikai műveletekről.
Az ergonomikus kialakítás egy másik kiemelkedő jellemzője ennek a billentyűzetnek. A lapos és csendes gombok könnyű és kényelmes gépelést tesznek lehetővé, minimalizálva a gyors fáradtságot és a kellemetlenségeket hosszabb használat során. A billentyűzet felülete könnyen tisztítható és tartós, ami hosszú élettartamot biztosít a terméknek.
A Kensington vezetékes numerikus billentyűzet csatlakoztatható a számítógéphez vagy laptophoz egy USB kábellel. Ez biztosítja a stabil kapcsolatot és a megbízható adatátvitelt. Nincs szükség további illesztőprogramok telepítésére, így az eszköz gyorsan használatba vehető.
Összességében a Kensington vezetékes numerikus billentyűzet kiváló választás azok számára, akik hatékonyabb és kényelmesebb számítógépes munkavégzésre vágynak. Könnyen használható, ergonomikus kialakítású és megbízható kapcsolatot biztosít a gépével, hozzájárulva a mindennapi feladatok gördülékeny elvégzéséhez.
Termék tulajdonságai:
Súly: kb 200 g
Szín: fekete
Csatlakoztatás: USB Type-A
Billentyűk száma: 21 
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Kensington vezetékes numerikus billentyűzetet.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár