Verbatim vezetékes optikai egér

3,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-5132 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Minőségi anyagokból készült!
 Kényelmes használat!
 Stílusos külső!
A Verbatim vezetékes optikai egér a funkcionalitást és a kényelmet egyesíti egy stílusos és ergonomikus kialakításban. Ez a magas teljesítményű egér ideális választás mind a mindennapi irodai feladatokhoz, mind a szórakozás és a játék során való használathoz.
A Verbatim egér optikai szenzora magas felbontású mozgásérzékelést biztosít, amely pontos és sima kurzormozgást eredményez a képernyőn. Ez különösen fontos munkavégzés közben, amikor precíz navigációra van szükség. Az egér kialakítása a felhasználó kényelmét szem előtt tartva történt. Az ergonomikus formatervezés lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is kényelmesen használhasd az egeret anélkül, hogy fájdalmat vagy fáradtságot éreznél a kezedben.
A vezetékes kapcsolat biztosítja a stabilitást és a megbízható adatátvitelt. Nem kell aggódnod az elemek lemerülése miatt, és mindig készen állsz a munkára vagy a játékra. A Verbatim mindig fontosnak tartotta a termékeik megjelenését. Ez az egér sem kivétel – modern és elegáns kialakítása a munkahelyi és otthoni környezetbe egyaránt jól illeszkedik. Az egér univerzális USB csatlakozóval rendelkezik, így kompatibilis szinte bármilyen számítógéppel vagy laptopdal, amely rendelkezik USB porttal.
Ha egy megbízható, kényelmes és precíz egérre vágysz, amely lehetővé teszi a könnyed és hatékony munkát vagy játékot, akkor a Verbatim vezetékes optikai egér a tökéletes választás számodra. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget a mindennapi számítógépes tevékenységek még élvezetesebbé tételéhez!
Termék tulajdonságai:
Súly: kb 80 g
Magasság: 38,6 mm
Szélesség: 62,5 mm
Mélysége: 117,1 mm
Színe: Fekete
Mozgásfelbontás (dpi): 1000
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Verbatim vezetékes optikai egeret.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár