• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Assmann Ednet mikrofonos vezetékes fejhallgató

Assmann Ednet mikrofonos vezetékes fejhallgató

3,090.00 Ft

Cikkszám: SEO-5133 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Kényelmes viselet!
 Tiszta hangzás!
 Minőségi anyagokból készítve!
Az Assmann Ednet mikrofonos vezetékes fejhallgató olyan kiváló minőségű eszköz, amely tökéletesen kombinálja a kényelmet és a kiváló hangteljesítményt. Ezt a fejhallgatót azoknak tervezték, akik igénylik a megbízható hangminőséget és a könnyű használatot mind mindennapi tevékenységeik során, legyen szó zenehallgatásról, videohívásokról vagy játékokról.
Az Assmann Ednet fejhallgató rendkívül tiszta és részletgazdag hangzást nyújt, ami lehetővé teszi a zene vagy a beszélgetések mélyebb élményét. A mikrofonnak köszönhetően a felhasználók a hangjukat könnyedén és tisztán továbbíthatják. A fejhallgató ergonomikus kialakítású fejpánttal rendelkezik, így hosszabb viselés során sem válik kellemetlenné vagy fárasztóvá. A könnyű anyagok és a tökéletes illeszkedés hozzájárulnak a kényelmes használathoz.
Az Assmann Ednet fejhallgató strapabíró anyagokból készül, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A vezetékes csatlakozás lehetővé teszi az egyszerű és gyors csatlakozást számos eszközhöz, beleértve számítógépeket, okostelefonokat, tableteket és más audiólejátszó eszközöket.
Az Assmann Ednet mikrofonos vezetékes fejhallgató egy olyan eszköz, amely ötvözi a kiemelkedő hangminőséget, a kényelmet és a funkcionalitást egy elegáns és praktikus kialakításban. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez a fejhallgató minden igényt kielégít, és lehetővé teszi a hangélmény teljes mértékű élvezetét.
Termék tulajdonságai:
Magassága: 21 cm
Szélessége: 16 cm
Mélysége: 8 cm
Kábel hossza: 180 cm
Impedancia: 32 Ohm
Minimális frekvenciaválasz: 100 Hz
Maximális frekvenciaválasz: 15 kHz
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Assmann Ednet mikrofonos vezetékes fejhallgatót.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár