Cherry M-5400 vezetékes optikai egér

4,490.00 Ft

Cikkszám: SEO-5139 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Kifinomult tervezéssel!
 Kényelmes használatot biztosít!
 Vezetékes csatlakozás!
A Cherry M-5400 vezetékes optikai egér egy kiváló minőségű perifériás eszköz, amely a Cherry nevéhez kapcsolódó hosszú évek tapasztalatával és megbízhatóságával büszkélkedik. Ez az egér kifejezetten azoknak szól, akik értékelik a kifinomult tervezést és a kényelmes használatot egyaránt.
Az M-5400 modell optikai érzékelőjének köszönhetően a legkisebb mozgásokat is pontosan rögzíti, ami lehetővé teszi a zökkenőmentes és precíz kurzorvezérlést. A 1000 dpi felbontás révén az egér reagálása gyors és kiszámítható, így ideális választás olyan tevékenységekhez, mint például a munka vagy a játék.
Az egér kialakítása ergonomikus és kényelmes fogást biztosít, így hosszabb használat során sem érzi megfáradását a kezében. Az egyszerű, de stílusos dizájn harmonizál szinte bármilyen munkaterülettel vagy környezettel. A gombok elhelyezése és az egér görgetője jól megtervezett, lehetővé téve a hatékony munkavégzést vagy a játék közbeni könnyed irányítást.
A vezetékes csatlakozásnak köszönhetően az M-5400 mindig készen áll a használatra, és a megszakítások nélküli kapcsolat stabilitását nyújtja. Nem kell aggódni az elemek töltésével vagy cseréjével, így állandóan rendelkezésre áll, amikor csak szükséged van rá.
Összességében a Cherry M-5400 vezetékes optikai egér a kifinomultság, a megbízhatóság és a kényelem tökéletes kombinációját nyújtja. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez az egér segíteni fog a hatékony munkavégzésben és a kellemes játékélményben egyaránt.
Termék tulajdonságai:
Súly: kb 135 g
Magasság: 40 mm
Szélesség: 65 mm
Mélység: 120 mm
Szín: világosszürke
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Cherry M-5400 vezetékes optikai egeret.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár