• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Cherry MC 2000 fekete színűvezetékes egér

Cherry MC 2000 fekete színűvezetékes egér

5,690.00 Ft

Cikkszám: SEO-5143 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Minőségi anyagokból készült!
 Kényelmes használatot biztosít!
 Egyszerű dizájn!
Az Cherry MC 2000 vezetékes egér egy kiváló minőségű periféria eszköz, amely a Cherry nevéhez köthető megbízhatóságot és funkcionalitást hozza el az asztali számítógépekhez. Ezt az egeret azoknak tervezték, akik értékelik az ergonomikus kialakítást és a precíz vezérlést, legyen szó munkáról vagy szórakozásról.
Az MC 2000 ergonomikus formatervezésének köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe. A kiegyensúlyozott forma csökkenti a fáradtságot hosszabb használat során, így ideális választás mindennapi munkavégzéshez vagy hosszabb időtartamú számítógépes játékokhoz. Az egér optikai érzékelője pontos és megbízható mozgást tesz lehetővé a különböző felületeken.
A vezetékes csatlakozásnak köszönhetően az egér telepítése rendkívül egyszerű. Csak csatlakoztasd az USB kábelt a számítógéphez, és már használhatod is az egér funkcióit. A Cherry márkanév híres a minőségi és megbízható perifériáiról. Az MC 2000 is ezt a hagyományt folytatja, így hosszú élettartammal és kitűnő teljesítménnyel rendelkezik.
Az Cherry MC 2000 vezetékes egér tehát a felhasználók számára a kényelem, a precizitás és a megbízhatóság tökéletes kombinációját kínálja. Legyen szó munkáról vagy játékról, ez az egér hozzájárulhat a hatékonyabb és élvezetesebb számítógépes élményhez.
Termék tulajdonságai:
Súly: kb. 118 g
Magasság: 35.6 mm
Szélesség: 61 mm
Mélység: 106.7 mm
Mozgásfelbontás (dpi): 1600
Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Cherry MC 2000 fekete színű vezetékes egeret.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár