Lábas fedővel 24×12 cm (Inox)

11,490.00 Ft

Cikkszám: SEO-5257 Kategóriák: , ,

Leírás

 Kiváló minőségű anyag!
 Könnyen tisztítható!
 Ellenáll a karcoknak!
Legyél professzionális szakács vagy otthoni szakács, ez a lábas a megbízható partner a mindennapi kulináris kalandokban!
Ez a 24×12 cm méretű inox lábas nem csak egy edény, hanem az ételkészítés mesteri eszköze, amely hozzájárul ahhoz, hogy minden fogás tökéletes legyen.
Ez a lábas kiemelkedő minőségű rozsdamentes acélból készült, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Az inox anyag nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz, de ellenáll a karcoknak és könnyen tisztítható is, így mindig tiszta és új állapotban marad.
A lábas együtt érkezik egy tartós fedővel, amely segít megőrizni az ételek ízét és nedvességét, miközben a hőt és aromákat bent tartja. Ezzel a fedővel könnyedén ellenőrizheted az étel főzési folyamatát anélkül, hogy fel kellene emelned a fedőt, így megőrizve a hőt és az energiát.
A 24×12 cm méret tökéletes választás kisebb vagy közepes méretű adagokhoz. Legyen szó egy ízletes levesről, raguról vagy forró csokoládéról, ez a lábas mindig hozzájárul a kifinomult és ízletes eredményekhez.
A termék tulajdonságai:
– Méretek: 24×12 cm
– Anyaga: Rozsdamentes acél
– Fedővel kiegészült
– Az inox anyagnak köszönhetően könnyen tisztítható és ellenál a sérüléseknek
Mit rejt a termék doboza?
1 db Lábast fedővel 24×12 cm (Inox).

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár