• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Bergner 4 részes keverőtál szett (Inox)

Bergner 4 részes keverőtál szett (Inox)

9,790.00 Ft

Cikkszám: SEO-5259 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Csúszásmentes!
 Praktikus!
 Modern és elegáns kinézet!
Válaszd a minőséget, a stílust és a funkcionalitást a Bergner 4 részes keverőtál szettel, és fedezd fel a kreatív és ízletes ételek világát otthonodban!
Ez a rozsdamentes acélból készült szett nem csupán tálakat tartalmaz, hanem a konyhai kreativitás kiindulópontjait, amelyek minden elképzelést megvalósíthatnak.
Ez a gyönyörű szett tartalmaz egy 20×11.5 cm és egy 24×12 cm méretű keverőtálat, amelyek minden sütési és főzési feladathoz ideálisak. Elegáns megjelenésük a konyhájába is emel egy kis luxust.
A Bergner 4 részes keverőtál szett extrái tovább növelik a funkcionalitást. A fekete műanyag fedők lehetővé teszik az ételek biztonságos tárolását és szállítását, miközben megőrzik a frissességet és ízességet. A belső felületen elhelyezett mérőskála pontos adagolást tesz lehetővé, hogy minden recept pontosan sikerüljön.
A matt külső felület és a csúszásmentes fekete szilikon talp nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöznek, hanem praktikus stabilitást is biztosítanak. Így a munka során minden marad a helyén, és a keverés is gördülékeny lesz.
A rozsdamentes acél minősége biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot, így ezek a tálak mindig újnak tűnnek. 
A termék tulajdonságai:
– Anyaga: Rozsdamentes acél
– Mérőskála a belső felületen
– Matt külső
– Csúszásmentes fekete szilikon talp
– A szett tartalmaz egy 20×11.5 cm és egy 24×12 cm méretű keverőtálat, amelyekhez fedők is tartoznak
Mit rejt a termék doboza?
1 db Bergner 4 részes keverőtál szettet (Inox).

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár