• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Xiaomi MI fekete színű vezeték nélküli egér

Xiaomi MI fekete színű vezeték nélküli egér

6,290.00 Ft

Cikkszám: SEO-5145 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Bluetooth technológiával!
 Kényelmes kialakítás!
 Modern, letisztult dizájn!
A Xiaomi MI vezeték nélküli egér modern és stílusos megjelenése a legtöbb munkakörnyezetbe tökéletesen illeszkedik. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a kényelmes használatot hosszú órákon át is, minimalizálva a kéz és csukló fáradtságát. Az egér precíz érzékelője és magas felbontású DPI beállításai garantálják a pontos és zökkenőmentes kurzormozgást. Használd a munkához, játékhoz vagy bármilyen tevékenységhez, ahol a precíz irányítás kulcsfontosságú.
A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy szabadon mozogj és dolgozz anélkül, hogy a kábelek miatt aggódnod kellene. Az egér csatlakoztatása a számítógéphez egyszerű és gyors. A beépített akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így ritkábban kell töltened az egért. Az energiatakarékos üzemmódok tovább növelik az akkumulátor élettartamát.
A Xiaomi MI vezeték nélküli egér szinte minden operációs rendszerrel és számítógéppel kompatibilis, így könnyen használható Windows, macOS és más rendszereken is. A Xiaomi híres a minőségi termékeiről, és ez az egér sem kivétel. Modern és tartós kialakítása hosszú élettartamot garantál.
A Xiaomi MI vezeték nélküli egér ideális választás lehet mindazoknak, akik keresik a stílusos, kényelmes és hatékony munkavégzéshez szükséges egér megoldást. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, ez az egér kiváló választás lehet.
Termék tulajdonságai:
Magasság: 36,8 mm
Szélesség: 62,7 mm
Mélység: 112,7 mm
Szín: Fekete
Vezeték nélküli működési frekvencia: 2,40 GHz
Bluetooth: 4.2-es verzió
Mozgásfelbontás (dpi): 1300
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Xiaomi MI fekete színű vezeték nélküli egeret.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár