• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Logitech M170 sötétszürke színű vezeték nélküli egér

Logitech M170 sötétszürke színű vezeték nélküli egér

6,690.00 Ft

Cikkszám: SEO-5148 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Megbízható Logitech márka!
 Minőségi anyagokból készült!
 Ergonomikusan kialakított!
A Logitech M170 vezeték nélküli egér egy megbízható és egyszerűen használható periféria eszköz, amely kényelmes megoldást nyújt mindennapi számítógépes munkához és böngészéshez. Az egér rendkívül kompakt és könnyű, ami kényelmes használatot tesz lehetővé akár hosszabb ideig is.
A M170 egér vezeték nélküli technológiát használ, ami lehetővé teszi, hogy szabadon mozogj a számítógép körül anélkül, hogy zavaró vezetékekkel kellene bajlódnod. A 2.4 GHz-es vezeték nélküli jeladás stabil és megbízható kapcsolatot biztosít. Az egér ergonomikus kialakítású, amely lehetővé teszi a kényelmes használatot a felhasználók számára.
Az M170 egér hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hónapokig használhatod anélkül, hogy gyakran cserélned vagy töltened kellene az elemeket. Az optikai érzékelő pontos és sima kurzorvezérlést biztosít a számítógépen vagy laptopon. Ez ideális a munkához és a játékhoz is. Az egér telepítése rendkívül egyszerű, csak dugd be a vezeték nélküli USB vevőt a számítógép USB portjába, és az egér azonnal működőképes lesz. Nincs szükség különleges illesztőprogramok telepítésére.
Az M170 egy megbízható és megfizethető vezeték nélküli egér, amely kiváló választás lehet mindennapi munkához, tanuláshoz vagy szórakozáshoz. A Logitech híres minőségéről és tartósságáról, így a M170 is hosszú távú társ lehet a számítógépes tevékenységeid során.
Termék tulajdonságai:
Súly: kb 70,5 g
Magasság: 35,2 mm
Szélesség: 61,5 mm
Mélysége: 97,7 mm
Színe: Szürke
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Logitech M170 sötétszürke színű vezeték nélküli egeret.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár