TP-Link Tapo C100 HD otthoni kamera

14,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5150 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Kétirányú audió!
 Könnyen felszerelhető!
 HD  felbontású kép!
A TP-Link Tapo C100 HD otthoni kamera egy kompakt és megfizethető megoldás, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felügyeld otthonod vagy irodádat. Ez a kamera számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a biztonságosabb és hatékonyabb otthoni felügyeletet. 
A TP-Link Tapo C100 HD kamera HD felbontást kínál, amely kristálytiszta képeket eredményez, így nem maradsz le semmiről. Az 1080p felbontású videóval és élénk színekkel bővíti otthonod vagy irodád felügyeletét. Az éjszakai felügyelet sem jelent problémát a Tapo C100 számára. Beépített infravörös LED-ek segítségével akár 30 láb (kb. 9 méter) távolságból is tiszta képeket rögzít sötétben vagy alacsony fényviszonyok között.
A kamera mozgásérzékelési funkcióval rendelkezik, így azonnal értesítést kaphatsz a mobilalkalmazás segítségével, ha mozgást észlel a kamera. Ez ideális a biztonsági célokra, és lehetővé teszi, hogy gyorsan reagálj bármilyen eseményre. A kamera lehetővé teszi a videofelvételek tárolását helyi mikro SD kártyán vagy felhőalapú tárolási lehetőségeken keresztül. Emellett a TP-Link fontosnak tartja az adatvédelmet, és erős biztonsági intézkedéseket alkalmaz a felvételek védelme érdekében.
A kamerát könnyen telepítheted és konfigurálhatod a TP-Link Tapo mobilalkalmazás segítségével. Ezáltal bármikor és bárhol hozzáférhetsz a kamera élő videójához és beállításaihoz. Az otthoni kamera egyszerűen telepíthető és beüzemelhető a mellékelt útmutatók segítségével és a fali rögzítéshez tartozó tartozékok is megtalálhatók a csomagban.
A TP-Link Tapo C100 HD otthoni kamera megfizethető áron kínál kiemelkedő biztonsági és felügyeleti funkciókat, így ideális választás lehet az otthonod vagy irodád védelmére. Legyen szó gyermekekről, háziállatokról vagy otthoni biztonságról, ez a kamera segítségedre lehet az élet minden területén.
Termék tulajdonságai:
Képérzékelő: 1/3.2“
Felbontás: 1080p Full HD
Méretek (Sz x Mé x Ma): 67.6 x 54.6 x 98.9 mm
Képkockasebesség: 15 fps
Videó streamelés: 1080p
Rendszerkövetelmények: iOS 10+, Android 5.0+
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab TP-Link Tapo C100 HD otthoni kamerát, 1 darab DC tápadaptert, 1 darab üzembe helyezési útmutatót, 1 darab szerelősablont és a szereléshez szükséges csavarokat.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár