Logitech vezeték nélküli gomb

18,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5151 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Megbízható Logitech márka!
 Konferenciakamerákhoz tervezve!
 Bluetooth technológia!
A Logitech vezeték nélküli gomb egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amely segít optimalizálni konferenciakamera élményét. Ez a kompakt és könnyen kezelhető távirányító kifejezetten a Logitech konferenciakamerákhoz tervezve, hogy egyszerűsítse a konferencia vagy távkapcsolatok irányítását és kezelését.
A távirányító egyszerű és intuitív gombokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a konferenciakamera irányítását, a zoomolást, valamint a mikrofonok és a hangszórók be- és kikapcsolását. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot a konferenciakamera és a távirányító között, ami nagyobb mozgásteret és kényelmet biztosít a felhasználók számára.
A Logitech vezeték nélküli gomb széles körben kompatibilis a Logitech konferenciakamerákkal, így biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen illeszkedik a rendszeredhez. A távirányító masszív és strapabíró kialakítású, így hosszú élettartammal és megbízható teljesítménnyel rendelkezik. A kompakt méretű és könnyű kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén használd bármilyen konferencia- vagy távkapcsolati helyzetben. 
A Logitech vezeték nélküli gomb a konferenciakamera irányítása és kezelése soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes. Ez az eszköz hozzájárulhat ahhoz, hogy hatékonyabb és zökkenőmentesebb legyen a távoli munka vagy a távkapcsolati találkozók lebonyolítása, és nélkülözhetetlen eszköze lehet bármely modern irodának vagy távoli munkavégzési környezetnek.
Bízhatsz abban, hogy a Logitech minőség és megbízhatóság garancia a konferenciaélményedhez.
Termék tulajdonságai:
Súly: 108 g
Magasság: 12,7 mm
Szélesség: 71,8 mm
Mélység: 71,8 mm
A termék színe: fehér
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Logitech vezeték nélküli gombot konferenciakamerákhoz.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár