TP-Link Tapo C200 HD otthoni kamera

16,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5152 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Kétirányú audió!
 HD  felbontású kép!
 Megbízható TP-Link márka!
A TP-Link Tapo C200 HD kamera Full HD felbontást kínál, ami éles és részletes képeket eredményez. Az éjszakai látás képessége segítségével akár sötét környezetben is kristálytiszta képeket rögzít, melyeket könnyen felülvizsgálhat. Ez a kamera képes balra-jobbra 360 fokos panoráma forgásra és felfelé-lefelé 114 fokos dőléskorrekcióra, így széles látószögeket biztosít, és a felhasználó bármilyen szögben ellenőrizheti a felvételt.
A mozgásérzékelési funkcióval a kamera észleli a mozgást, és azonnal értesítést küld az okostelefonra, így bármilyen eseményről azonnal tudomást szerezhet. A TP-Link Tapo C200 lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt, így a felhasználók beszélhetnek és hallgathatnak a kamera körül zajló eseményekre, például ha valaki otthon marad, de távolról szeretne kommunikálni. A kamera lehetővé teszi a felvétel rögzítését a felhőben vagy egy MicroSD kártyán, így mindig visszanézheti vagy letöltheti a rögzített anyagokat.
A kamera könnyen telepíthető és konfigurálható a TP-Link Tapo alkalmazás segítségével, amely elérhető okostelefonokra és táblagépekre. Bárhol a világon hozzáférhetsz a kamera élő képhez és felvételeihez, ami ideális az otthon vagy irodai tér távoli felügyeletéhez. A TP-Link Tapo C200 kamera erős adatvédelmi intézkedéseket alkalmaz, hogy megóvja a felhasználók személyes adatait és a felvételeket.
A TP-Link Tapo C200 HD otthoni kamera egy olyan eszköz, amely megnöveli az otthoni biztonságot és lehetővé teszi a távoli felügyeletet. Kompakt mérete és könnyű telepítése révén ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék szemmel tartani otthonukat vagy irodájukat, akár távolról is.
Termék tulajdonságai:
Videó felbontás: 1920 x 1080 pixel
Applikáció neve: TP-Link Tapo
Éjszakai látótávolság: 9.14 m
Támogatott operációs rendszerek: iOS 9+, Android 4.4+
Titkosítás típusa: AES, WEP, WPA, WPA2
WLAN szabvány: IEEE 802.11b/g/n
Csatlakozók: MicroSD kártya
Szélesség: 86.6 mm
Magasság: 117.7 mm
Mélység: 85 mm
Szín: Fehér
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab TP-Link Tapo C200 HD otthoni kamerát.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár