TP-Link Tapo TAPO C110 otthoni kamera

17,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5153 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Kétirányú audió!
 Könnyen felszerelhető!
 HD  felbontású kép!
A TP-Link Tapo C110 kamera Full HD felbontással rendelkezik, ami éles és részletgazdag képeket biztosít. Ezzel a felbontással könnyedén felismerheti az arcokat és az eseményeket. A kamera beépített infravörös LED-ekkel rendelkezik, így éjszaka is kiváló minőségű felvételeket készít akár teljes sötétségben is. Ez lehetővé teszi az éjszakai események megfigyelését is.
A Tapo C110 mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, ami lehetővé teszi a kamera automatikus rögzítését, amikor mozgást észlel. Ezenkívül értesítéseket is küld azonnal a mobilalkalmazáson keresztül, hogy tájékoztasson a mozgásról. A kamera beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, így képes kétirányú hangkommunikációra is. Ez lehetővé teszi a családtagokkal vagy látogatókkal való beszélgetést, vagy akár a házban tartózkodók figyelmeztetését is.
A kamera könnyen elérhető a TP-Link Tapo mobilalkalmazáson keresztül, amelyet Android és iOS eszközökön is használhat. Ezzel a funkcióval bármikor és bárhonnan megtekintheted a kamera élő felvételét vagy korábbi rögzítéseit. A kamera lehetőséget biztosít a felvételek tárolására felhőszolgáltatásban vagy helyi SD-kártyán, így könnyen visszanézheted vagy megoszthatod a rögzített anyagokat. A TP-Link Tapo C110 könnyen telepíthető a mellékelt utasítások alapján, és nincs szükség szakértői ismeretekre vagy extra eszközökre.
Ez a kamera ideális választás lehet otthoni biztonságának és felügyeletének növelésére. A TP-Link Tapo C110 kamera megbízható és megfizethető megoldást kínál a felhasználóknak, hogy nyugodtan érezhessék magukat otthonukban, és felügyelhessék azt akár távolról is.
Termék tulajdonságai:
Fotó felbontás: 3 MP, 2304 x 1296
Videó felbontás: 1080p
Éjszakai látótávolság: akár 9 m
Támogatott operációs rendszerek: iOS 9 vagy újabb, Android 4.4 vagy újabb
Titkosítás típusa: WPA, WPA2
WLAN szabvány: 11 Mbps (802.11 b), 54 Mbps (802.11 g), 150 Mbps (802.11 n)
Mobilalkalmazás neve: TP-Link Tapo
Működési mód: Hálózati
Bemeneti feszültség: 100-240 V
Frekvencia: 50-60 Hz
Szélesség: 67.6 mm
Magasság: 98.9 mm
Mélység: 54.8 mm
Szín: Fehér
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab TP-Link Tapo TAPO C110 otthoni kamerát.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár