• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Xiaomi MI 2 darabos nylon sörte szett robotporszívóhoz

Xiaomi MI 2 darabos nylon sörte szett robotporszívóhoz

3,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5158 Kategóriák: , ,

Leírás

 Megbízható Xiaomi márka!
 Két darab egy csomagban!
 Minőségi anyagokból készült!
A Xiaomi MI 2 darabos nylon sörte szett kiváló kiegészítője otthoni robotporszívódnak, amely segít megőrizni otthonod tisztaságát és frissességét. Ez a tartozékkészlet kifejezetten a Xiaomi Mop 2 Pro/2 Lite robotporszívókhoz lett tervezve és számos előnnyel jár a hagyományos porszívózáshoz képest.
A sörte szett tartalmazza a két, magas minőségű nylon sörtét, amelyek kiválóan bírják a kopást és a deformációt. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosít a robotporszívódnak. A nylon sörték kiválóan fel tudják venni a por, a hajat, a szőrt és a szennyeződések nagy részét. A robotporszívó így hatékonyabban és alaposabban takarít, hogy otthonod mindig tiszta legyen. A szett könnyen felhelyezhető és cserélhető. Nem szükséges különleges szerszámok használata, egyszerűen illeszd be a sörtéket a robotporszívó aljzatába.
A Xiaomi MI 2 darabos nylon sörte szett segítségével otthona tisztántartása egyszerűbb és hatékonyabb lesz, miközben a robotporszívódat hosszú élettartammal és kiváló teljesítménnyel látja el. Válaszd ezt a minőségi tartozékot, hogy élvezhesd az otthoni takarítás kényelmét és hatékonyságát!
Termék tulajdonságai:
Méret: 115 x 53 x 48 mm
Súly: 10 g
Kompatibilitás: Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro/2 Lite
Anyag: ABS
Mennyiség: 2 darab/csomag
Szín: fehér
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Xiaomi MI 2 darabos nylon sörte szettet robotporszívóhoz.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár