• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Logitech Memóriahabos csuklótámasz billentyűzethez

Logitech Memóriahabos csuklótámasz billentyűzethez

9,490.00 Ft

Cikkszám: SEO-5379 Kategóriák: , ,

Leírás

 Tartós támogatás!
 Kényelmes!
 Kiváló minőségű anyag!
Búcsúzz el a kellemetlenségektől, és üdvözöld a kényelmesebb, hatékonyabb és élvezetesebb gépelési élményt!
Búcsúzz el a csuklókényelmetlenségtől és fáradtságtól a hosszú gépelési munkamenetek során. Memóriahabos csuklótámaszunk szilárd, mégis kényelmes támogatást nyújt, hogy kezeidet kellemes, pihentető helyzetben tartsa, lehetővé téve órákon át tartó kényelmes gépelést. Legyen szó fontos dokumentumokról, kódolásról vagy intenzív játékmenetről, csuklótámaszunk biztosítja, hogy kényelmes és termékeny maradj.
Prémium anyagokból készült csuklótámaszunk lágy és támogató memóriahabot tartalmaz, amely az alkarok alakjához igazodik. Ez az innovatív memóriahab nemcsak kivételes kényelmet nyújt, hanem rendkívül tartós is. Ráadásul könnyen tisztítható, mivel foltálló. 
A Logitech Memóriahabos csuklótámaszt a te kényelmed érdekében terveztük. Sima és kellemes tapintású, ami biztosítja a kényelmes gépelési élményt. Ráadásul úgy van kialakítva, hogy a helyén maradjon, megakadályozva a csúszást vagy az elmozdulást a felületeken. Bármilyen erősen gépelsz vagy bárhová teszed, ez a csuklótámasz biztonságosan a helyén marad, pontosan ott nyújtva a támogatást, ahol szükséged van rá.
A termék tulajdonságai:
– Mérete: 64 x 420 x 8 mm
– Anyaga: Memóriahab
– Könnyen tisztítható
– Nem csúszik el
Mit rejt a termék doboza?
1 db Logitech Memóriahabos csuklótámasz billentyűzethez.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár