• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Gecko Apple MacBook Pro fólia fekete fa mintával

Gecko Apple MacBook Pro fólia fekete fa mintával

10,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5278 Kategóriák: , , ,

Leírás

 Védelmet nyújt a karcolások ellen!
 Egyedivé teheted a MacBookodat!
 Apple MacBook Pro-hoz való!
A fólia védelmet nyújt MacBook Pro készülékednek a karcolások, ütések és egyéb sérülések ellen. Megvédi a laptop külsejét az mindennapi használat során előforduló káros hatásoktól. A fekete fa minta egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz MacBook Prodnak. Kiváló választás, ha szeretnéd, hogy a laptopod kiemelkedjen a tömegből.
A fólia könnyen felhelyezhető és eltávolítható anélkül, hogy maradékot hagyna a MacBook Pro felületén. A fólia pontosan illeszkedik a MacBook Pro készülékhez, így nem korlátozza a portok, gombok vagy funkciók használatát. A készülék minden részét könnyen elérheted a fólia felhelyezése után is.
A Gecko fóliák kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak, és nem kopnak vagy veszítik el az eredeti megjelenésüket hosszú távon. A fólia könnyen tisztítható, így megőrizheted a MacBook Prodnak azt a csillogó és újszerű kinézetét.
A Gecko Apple MacBook Pro fólia fekete fa mintával tehát nemcsak védelmet nyújt a laptopodnak, hanem stílust és egyediséget is hozzáad. Ideális választás azoknak, akik szeretnék testre szabni MacBook Projuk kinézetét, miközben megőrzik annak eredeti funkcionalitását és minőségét.
Termék tulajdonságai:
Termék anyaga: Polikarbonát
Magasság: 15 mm
Szélesség: 215 mm
Mélység: 310 mm
Súly: kb. 210 g
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Gecko Apple MacBook Pro fóliát fekete fa mintával.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár