YATO Keretes fűrész kombi 300 mm

3,890.00 Ft

Cikkszám: SEO-5388 Kategóriák: , ,

Leírás

 Kombinált vágás!
 Könnyű súly!
 Ergonómikus fogantyúk!
Egy megbízható és sokoldalú eszközt keresel, amely ideális választás bármilyen barkácsmunkához, építkezéshez vagy más vágási feladathoz?
A YATO Keretes fűrész kombi 300 mm egy kiváló minőségű kéziszerszám, amelyet a felhasználó kényelmének és sokoldalúságának szem előtt tartásával terveztek meg. A fűrész ergonómikus fogantyúkkal van ellátva, amelyek kiváló kényelmet és irányíthatóságot biztosítanak a felhasználónak. A kényelmes fogás lehetővé teszi hosszabb munkamenetek során a pontos és fáradtság nélküli vágást. A YATO Keretes fűrész kombi 300 mm két különböző típusú fűrészlappal szállítva érkezik. Ezek a lapok alkalmasak mind fém, mind fa vágására, így sokoldalúan használhatóak. Akár faanyagok, lemezek vagy csövek vágásához is ideális választás.
A 300 mm hosszúságú penge lehetővé teszi a kisebb és közepes méretű munkadarabok hatékony és precíz vágását. Ez a fűrész könnyen kezelhető, és a maga kategóriájában rendkívül hatékony. A YATO Keretes fűrész kombi mindössze 0,41 kg súlyú, ami azt jelenti, hogy hordozása és használata rendkívül kényelmes. Nem fogja megterhelni a kezét, így hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhat vele.
A termék tulajdonságai:
– Ergonómikus fogantyúkkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a munkát
– 2 fűrészlappal szállítva
– fém és fa vágására is alkalmas lapokkal
– Hosszúsá 300 mm
– 0,41 kg súlyú
Mit rejt a termék doboza?
1 db 

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár