10 darabos illatos zsírkréta készlet

990.00 Ft

Cikkszám: SEO-5390 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 10 darab egy csomagban!
 Illatos kiadás!
 Élénk színekkel!
Az illatos zsírkréta készlet egy kreatív és szórakoztató eszköz, amely segít kibontakoztatni a gyerekek művészi tehetségét és fantáziáját. Ezenkívül az illatos zsírkréták különleges élményt nyújtanak a rajzolás és színezés során, hiszen kellemes illatuk segíti az érzékek stimulálását és a pozitív élmények megszerzését.
Minden zsírkréta kellemes és intenzív illattal rendelkezik A zsírkréták kiváló minőségűek, könnyen használhatók, és a színek élénkek és intenzívek, így a gyerekek művészi alkotásai még szebbek lesznek. Az illatos zsírkréták kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek nem károsítják a gyermekeket.
Biztonságosan használhatják a kicsik is. A zsírkrétákkal rajzolás vagy színezés közben keletkező foltok könnyen eltávolíthatók a legtöbb textíliából és papírból. Az illatos zsírkréta készlet ideális ajándék lehet gyerekeknek születésnapokra, ünnepekre vagy más különleges alkalmakra.
Az illatos zsírkréta készlet egy izgalmas művészeti eszköz, amely ösztönzi a gyerekek képzeletét és élményekkel gazdagítja őket a színezés és rajzolás során. Készítsd el saját műalkotásaidat és élvezd az illatos kikapcsolódást, amit ez a készlet kínál!
Termék tulajdonságai:
Darabszám: 10 darab/csomag
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab 10 darabos illatos zsírkréta készletet.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár