Arcváltoztatós Kreatív Kocka Játék

4,690.00 Ft

Cikkszám: LEO-9816 Kategóriák: , , ,

Leírás

Kreatív kockajáték az érzelmek kifejezésére és az arcvonások variálására.
16 színes kocka és 64 különböző arcot ábrázoló kártya.
Fejleszti a képzelőerőt, a kézügyességet és segít az érzelmek megnevezésében.
Biztonságos, fa kockák nem mérgező festékkel és gondos csiszolással.
 
Ismerd meg a kreatív játékot, amely új arcokat varázsol előtted! Vajon ma milyen hangulatban vagy? Öröm, szomorúság, düh? Ezen különleges kockák segítségével most minden érzelem és hangulat kifejezésre juthat!
Ez a játék nem csak a gyermek képzelőerejét fejleszti, de a csoportban való játék ismeretét is megtanítja. A szettben található 16 színes kocka és 64 kártya, melyek útmutatást adnak az arcok kialakításához. A kártyák színe megegyezik a kockák színeivel, így a kihívás könnyebben érthető a kicsik számára is.
Hogyan játssz? Húzz egy kártyát és alkoss meg egy arcot a rajta látható minta alapján a kockákkal minél gyorsabban. A győztes az lesz, aki 10 arcot a leggyorsabban készít el. Vigyázz, ne hagyd, hogy a látszat becsapjon!
Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a logikai gondolkodást, támogatja a kézügyességet és segít az érzelmek megnevezésében és kifejezésében. Az órák hosszat tartó játék mellé stresszoldó hatás is társul, így tökéletes választás nem csak gyerekeknek!
A kockák faanyagból készültek, gondosan csiszolva és nem mérgező festékkel bevonva, hogy a játék során ne legyenek szálkák. A játék teljesen biztonságos és az élénk színek garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét.
A csomagban 16 kocka és 64 arcot ábrázoló kártya található, mindez egy esztétikus kartondobozban. Fedezd fel ezt az egyedülálló játékot és válj bajnokká az arcváltoztatásban!
 
A termék tulajdonságai:
Korosztály: 3-4 év
Anyag: papír, műanyag, fa
Kocka mérete: 2cm x 2cm x 2cm
Kártya mérete: 6cm x 6cm
Csomag mérete: 18cm x 18cm x 3.5cm
Mit rejt a termék doboza?
16 db kocka
64 db kártya
1 db Esztétikus csomagoló doboz

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár