• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • YATO Metszőolló 200 mm Inux Alu nyéllel

YATO Metszőolló 200 mm Inux Alu nyéllel

3,590.00 Ft

Cikkszám: SEO-5397 Kategóriák: , ,

Leírás

 Univerzális!
 Csúszásmentes alumínium markolat!
 Ergonómikus fogantyúk!
Bízz meg a YATO tapasztalatában, és szerezz be egy megbízható metszőeszközt, amely segíti a kerted gondozását és virágaid szépítését! Ez az olló valóban egy kiváló választás minden kertész számára!
A YATO Metszőolló 200 mm Inux Alu nyéllel a kertészek és növénygondozók legjobb barátja, amikor kiváló minőségű és rendkívül hatékony metszőeszközt keresnek. Ez a univerzális metszőolló mindent tud, amire egy metszőeszköztől elvárhatunk, és számos előnnyel rendelkezik, hogy a munkáját egyszerűbbé és hatékonyabbá tegye.
Az 60 mm hosszú rozsdamentes acél penge lehetővé teszi a szár közelében történő precíz vágást, így a metszési munkafolyamat rendkívül hatékony és pontos. Ez az erős és tartós penge hosszú élettartamot és kiváló élességet garantál.
Az ergonomikus alumínium fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít, mivel csúszásmentes anyaggal van bevonva. Ez lehetővé teszi hosszabb ideig tartó használatát anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna a kezének.
A YATO Metszőollót legfeljebb 20 mm átmérőjű ágak vágására tervezték, így számos növényi feladathoz ideális választás. A szerszám teljes hossza 200 mm, amely kiváló kezelhetőséget és kényelmet kínál a kertészkedés során.
A termék tulajdonságai:
– Univerzális metszőolló.
– A penge hossza 60 mm, lehetővé teszi a szár közelében történő vágást, rozsdamentes acélból készült.
– Az ergonomikus alumínium fogantyú csúszásmentes anyaggal van bevonva.
– Legfeljebb 20 mm átmérőjű ágak vágására tervezték.
– Szerszámhossz 200 mm.
Mit rejt a termék doboza?
1 db YATO Metszőollót 200 mm Inux Alu nyéllel.

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár