Zselés toll készlet, 25 db

3,490.00 Ft

Cikkszám: LEO-9896 Kategóriák: , ,

Leírás

25 darabos sokszínű tollkészlet: zselés, fémes és fluoreszkáló változatokkal.
Minőségi, 12,8 cm-es betét a hosszantartó írási élményért.
Praktikus átlátszó tároló tok a kényelmes színválasztáshoz.
Fejleszti a kézügyességet és kreativitást minden korosztály számára.
 
Hogy a legnagyobb művészek mit éreznek alkotás közben? Éld át a varázslatot ezzel a 25 darabos gél tollkészlettel, ami mindenkinek – legyen akár kezdő vagy haladó – alkalmat kínál az alkotás örömére. Merülj el a színek tengerében, és válaszd ki a legjobbat az adott pillanathoz!
12 csillogó, zselés toll teszi ragyogóvá rajzaidat, míg a 7 fémes árnyalat komolyabb, karakteres vonalakat teremt. 3 fluoreszkáló toll pedig kiemelkedik a tömegből, míg a 3 alapszínű toll a hagyományokhoz ragaszkodók kedvence lesz. Legyen szó díszítésről, üdvözlőkártyákról vagy egyszerű skiccekről, ezekkel a tollakkal minden alkotás életre kel!
Az eszközök kényelmes, 15 cm-es méretükkel tökéletesen illeszkednek a kézbe, és minőségi, 12,8 cm-es betétjük hosszantartó írási élményt kínál. A tollakat átlátszó tokban tárolhatod, ami nem csak a rendet segít megőrizni, de vizuális élményként is szolgál, és praktikusan mutatja a színpalettát.
A készlet ideális ajándék minden korosztály számára. A kézügyesség, a finommotorikus készségek és a kreativitás fejlesztésében egyaránt kiváló partner. Végy egy tollat, és teremts valami csodásat már ma!
 
A termék tulajdonságai:
12x csillámos tollak
7x fémtoll
3x fluoreszkáló színű tollak
3x normál színű tollak fekete, kék, piros színben
Tollak hossza: 1 db: 15cm
Az újratöltő hossza: 12,8cm
Csomago mérete: 29cm x 16cm x 1cm
Mit rejt a termék doboza?
1 db 25 db-os toll szett

További információk

Várható idő

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár