Mintás gyermek uzsonnás doboz

Cikkszám: SEO-5267 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Megfelelő méretű!
 Többféle változatban elérhető!
 Minőségi anyagból készült!
A mintás gyermek uzsonnás doboz az ideális társ a kisgyermekes szülők számára, akik egészséges és ízletes ennivalót szeretnének biztosítani gyermekeik számára iskolába, óvodába vagy kirándulásokra. Ez a mintás uzsonnás doboz praktikus és stílusos megoldás, amelyben a gyerekeknek örömük telik majd az uzsonnázásban.
A doboz ideális méretű, hogy elférjenek benne a legnépszerűbb uzsonnafalatok, például szendvicsek, gyümölcsök, zöldségek vagy kis falatok. A doboz strapabíró és könnyen tisztítható műanyagból készül, amely hosszú távon is megbízhatóan szolgálja a gyerekeket. Az uzsonnás doboz szilárd fedéllel rendelkezik, amely segít megőrizni az ételek frissességét és ízét a nap folyamán.
A doboz színes és vidám mintával díszített, ami megragadja a gyerekek figyelmét és örömmel fogják magukkal vinni az iskolába vagy óvodába. A doboz könnyen nyitható és zárható, így a gyerekek is könnyen elboldogulnak vele. Biztonságos anyagokból készült, így nincs aggodalomra ok a káros anyagokkal való érintkezés miatt.
Ez a mintás gyermek uzsonnás doboz ideális választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék biztosítani, hogy gyermekeik egészséges és finom uzsonnát vigyenek magukkal az iskolába vagy óvodába. A vidám dizájnok és a praktikus funkciók garantálják, hogy a gyerekek szívesen használják és az ennivaló mindig friss és ízletes maradjon.
Termék tulajdonságai:
Gyártó: Lizzy Card
Anyag: műanyag
Méret: 18 cm x 13 cm x 7 cm
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab mintás gyermek uzsonnás dobozt.

További információk

Választék

, , , , , , , ,

Várható idő

Ajánlott eladási ár

,

pa_ajanlott-eladasi-ar