Mintás A5 sima füzet

Cikkszám: LEO-9872 Kategóriák: , , , ,

Leírás

 Lekerekített sarkokkal!
 Két féle választható dizájnnal!
 A5 méretű, ezáltal könnyen hordozható!
Az A5 méretű, mintás sima füzetek a funkcionalitást és a stílust ötvözik egyetlen elegáns termékben. Ezek a füzetek kiváló minőségű papírból készülnek és ideálisak mind az iskolásoknak, mind a munkahelyi feljegyzésekhez vagy akár személyes napló vezetéséhez
A cuki cica minta minden oldalon mosolyt csal az arcodra és könnyedén feldobja a mindennapi feladatokat. A borító puha tapintású, tartós és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át szolgál. Az A5 méretű füzet könnyen hordozható, elfér egy táskában vagy hátizsákban, így mindig kéznél van, amikor szükséged van rá.
A lapok sima, fehér és vastag papírból készülnek, így könnyen írhatók, és az írások nem szivárognak át. Ideális választás jegyzeteléshez, tervezéshez, rajzoláshoz vagy bármi más kreatív tevékenységhez.
A bájos ló minta megragadja a figyelmet és egyedi megjelenést kölcsönöz a füzetednek. A borító minőségi anyagból készül, amely ellenáll a kisebb sérüléseknek és nedvességnek. Az A5 méretű kialakítás praktikus és könnyen kezelhető, így bárhová magaddal viheted.
A lapok simák és fehérek, ami kiváló írhatóságot és rajzolhatóságot biztosít. Használhatod iskolai jegyzetek készítésére, munkahelyi projektvezetéshez vagy egyszerűen a mindennapi gondolataid rögzítésére.
Mindkét változat személyiségedet tükrözi és a mindennapi teendőid könnyedén kezelheted velük. Válaszd a Cuki cica vagy a Bájos ló mintás A5 sima füzetet, hogy élvezd a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát!
Termék tulajdonságai:
Méret: A5
Füzet típusa: sima
Lapok száma: 40 darab
Papír súlya: 80 gramm
Kötés típusa: tűzött
Anyaga: FSC papír
Borító tíousa: matt fóliázott, UV formalakkozott
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab mintás A5 sima füzetet.

További információk

Választék

,

Várható idő

Ajánlott eladási ár

pa_ajanlott-eladasi-ar