Delight LED-es USB Type-C töltőkábel

Cikkszám: LEO-9886 Kategóriák: , , , , , ,

Leírás

 Fekete és fehér színben is kapható!
 LED világítással!
 Gubancolódás mentes kialakítás!
A Delight LED-es USB Type-C töltőkábel egy innovatív és stílusos kiegészítő, amely nemcsak hatékonyan tölti mobil eszközeid, hanem egyedi LED világítással is rendelkezik, hogy emelje a felhasználói élményt. A kábel lehetővé teszi a gyors töltést és adatátvitelt a kompatibilis eszközökkel. Csökkentsd a várakozási időt és élvezd az eszközeid hosszabb üzemidejét. Az egyedülálló LED világítású kábel egyedi megjelenést kölcsönöz eszközeidnek. 
A Delight kábel strapabíró és tartós, kiváló minőségű anyagokból készült. Ez a kábel kompatibilis számos USB Type-C eszközzel, például okostelefonokkal, tabletekkel, laptopokkal és más hordozható elektronikai eszközökkel. A Delight LED-es USB Type-C töltőkábel két színváltozatban érhető el, így választhatsz a fehér és a fekete kábel között, hogy a stílusodhoz és preferenciáidhoz igazítsd.
Ez a Delight LED-es USB Type-C töltőkábel nemcsak egy egyszerű töltőkábel, hanem egy divatos kiegészítő is, amely kiemeli az eszközeid szépségét. Használd ki a gyors töltés és az egyedi LED világítás előnyeit és szerezz be egy Delight kábelt ma, hogy még élvezetesebbé tedd a mobil eszközeid használatát.
Válaszd ki a kedvenc színed és tedd a kosaradba még ma!
Termék tulajdonságai:
Kompatibilitás: USB Type-C-vel szerelt mobiltelefonnal, tablettel
Max. áramerősség: 2 A
Borítás anyaga: Szövet
Hossz: 1 m
Színek: fehér és fekete
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab Delight LED-es USB Type-C töltőkábelt az általad kiválasztott színben.

További információk

Választék

,

Várható idő

Átadási ár

,

Ajánlott eladási ár

, ,

pa_ajanlott-eladasi-ar