• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • V-TAC micro USB szövet kábel (1 méter)

V-TAC micro USB szövet kábel (1 méter)

Cikkszám: LEO-9891 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

 Erős és rugalmas vezeték!
 Gyorstöltés!
 Hosszú élettartamú ergonomikus csatlakozó!
A V-TAC micro USB szövetkábel egy stílusos és megbízható kiegészítő minden olyan eszközhöz, amely mikro USB csatlakozóval rendelkezik. Ez a 1 méteres kábel kiváló minőségű anyagokból készült és elérhető négy gyönyörű variációban. Arany, piros, fekete és sötétkék. 
A kábel megerősített szövetből készült, ami nagy tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Ezáltal ellenáll a szakadásoknak, csomóknak és más károsodásoknak. A 1 méteres hosszú kábel elegendő teret nyújt ahhoz, hogy könnyedén használhasd eszközöd anélkül, hogy a csatlakozóhoz közel kellene ülnöd.
A kábel a micro USB csatlakozóval rendelkező eszközökhöz használható, ideértve okostelefonokat, tableteket és sok más eszközt. A V-TAC kábel támogatja a gyors töltést és stabil áramellátást biztosít eszközeidnek. A megfelelő áramellátás révén a töltés időtakarékos és hatékony lesz.
A kábel négy fényűző variációban kapható, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez és eszközeihez leginkább illőt. Az arany, piros, fekete és sötétkék színválasztékokkal kiválaszthatod a kedvenc színed vagy az eszközödhöz legjobban illőt . A kábel használható többféle márkájú és típusú eszközön, így nem kell aggódni a kompatibilitás miatt. A kábel csatlakozói erősen vannak rögzítve, így nem kell félni a véletlen kihúzástól vagy a laza kapcsolattól.
A V-TAC micro USB szövetkábel egyszerűen használható mindennapi töltéshez és adatátvitelhez. Minősége és stílusos kialakítása miatt tökéletes választás bárkinek, aki szeretné megfelelően gondozni eszközeit, miközben stílusos megjelenést kíván elérni. Válassz a színválasztékok közül és élvezd az eszköz hosszú élettartamát és hatékony használatát a V-TAC micro USB szövetkábellel.
Termék tulajdonságai:
Színek: arany, piros, sötétkék, fekete
Méret: 1 méter
Anyag: Szövet
Tanúsítványok: CE, ROSH
Gyártó: V-TAC
Súly: 50 g/db
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab V-TAC micro USB szövet kábelt az általad választott színben.

További információk

Választék

, , ,

Várható idő

Ajánlott eladási ár

pa_ajanlott-eladasi-ar