• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Túlfeszültségvédett hálózati elosztó, USB töltőaljzatokkal

Túlfeszültségvédett hálózati elosztó, USB töltőaljzatokkal

7,190.00 Ft

Cikkszám: LIM-1814

Leírás

Túlfeszültségvédett hálózati elosztó, USB töltőaljzatokkal
A NVT 06K USB/WH típusú túlfeszültségvédett hálózati elosztó ideális választás a háztartási IT készülékek védelmére. A termék nagyfokú biztonságot nyújt a túlfeszültségek ellen, akár 4 KV-ig.
Emellett a hálózati elosztó 6 darab aljzattal rendelkezik, amelyek mindegyike túlfeszültségvédelemmel van ellátva. Így nem kell többé aggódnia, hogy drága elektronikai eszközei tönkremennek az esetleges áramingadozások vagy villámcsapások miatt.
A hálózati elosztó kialakításának köszönhetően lehetőség van arra is, hogy felakassza a falra vagy bármilyen más felületre. Ezáltal optimálisan kihasználható a rendelkezésre álló hely. Nincs szükség további bútorokra vagy helyiségekre, egyetlen egyszerű mozdulattal elhelyezheti a kívánt helyen.
Ezen felül a hálózati elosztóban 2 darab USB töltőaljzat is található. Így könnyedén töltheti mobiltelefonját, tabletejét vagy más USB-s készülékét anélkül, hogy más külön töltőberendezéseket kellene alkalmaznia.
Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból! A NVT 06K USB/WH típusú túlfeszültségvédett hálózati elosztó biztosítja az elektronikai eszközei védelmét és kényelmes használatot nyújt egyszerűen elhelyezhető, praktikus kialakításával és töltőaljzataival.

További információk

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár