• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Vezetékes külső-belső hőmérő órával

Vezetékes külső-belső hőmérő órával

3,490.00 Ft

Cikkszám: LIM-2059

Leírás

Praktikus hőmérő, amely egyaránt alkalmas a beltéri és kültéri hőmérséklet jelzésére.
Ez a vezetékes külső-belső hőmérő órával tökéletes választás mindenki számára, aki figyelemmel szeretné kísérni a hőmérsékletet otthonában vagy az udvaron. Az 1,4 m-es vezetékes hőmérő szondának köszönhetően egyszerűen és pontosan mérheti a kültéri hőmérsékletet, míg az óra rész jelzi a beltéri hőmérsékletet.
A termék előnye, hogy óraként is funkcionál.
Ez a hőmérő óraként is használható, ahol mindig látható a pontos idő és dátum. Az 12/24 órás időformátum lehetővé teszi az ön számára, hogy a preferenciáinak megfelelően válassza ki a megjelenítést. Soha nem kell többé keresgélnie a telefonjában vagy falikarórán, hogy megtudja az időt és dátumot.
Elhelyezése könnyen megoldható: akasztható falra vagy helyezhető asztallapra.
Az egyszerű és praktikus kialakításnak köszönhetően a hőmérőt könnyedén felakaszthatja a falra a kívánt helyen, vagy elhelyezheti egy asztalon vagy polcon. Így mindig könnyen elérhető marad, és könnyen látható lesz mindenki számára.
A termék tápellátása: 2 X 1,5 V (AAA) elem.
A hőmérő óra hosszan tartó működésének biztosítása érdekében 2 darab 1,5 V (AAA) elemet használ. Ezek a könnyen beszerezhető elemek hosszú ideig biztosítják a hőmérő óra zavartalan működését.
Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból.
Ne elégedjen meg kevésbé megbízható termékekkel – válassza a minőségi és megbízható termékeinket. A vezetékes külső-belső hőmérő órával kiváló minőségű anyagokból készül, és hosszú élettartammal rendelkezik. Rendeljen most a webáruházunkból, és élvezze a kényelmet és a megbízhatóságot, amit ez a termék nyújt!

További információk

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár