Macska kerítés dekoráció

4,990.00 Ft

Cikkszám: KTS-038

Leírás

Keresed a legmenőbb kerti dekort? Akkor a Macska kerítés dekoráció pont neked való! Unod már a sablonos, uncsi kerteket? Akkor itt a megoldás! Ez a fém macska sziluett dizájnnal készült dísz ízléses és egyedi megjelenést ad a kertednek.
Tulajdonságok:
Anyag: kiváló minőségű fém anyagból készült, ami tartós és időjárásálló. Nem kell aggódnod, hogy a forró vagy a hideg időjárás megrongálja!
Téma: Mivel az állatok mindig menők, ezért a macska témája igazán beleillik a kertedbe. Így mutathatod meg az állatok iránti szeretetedet is!
✨ Stílus: Az Art deco stílus mindig is lenyűgöző volt, szóval ha értékeled a dizájnt és a művészetet, ez a kerítés dekor tökéletes választás lesz számodra.
Méret: 40×17 cm
 
Miért vedd meg ezt?
Szóval, mi a menő a Macska kerítés dekorációban? Hát az, hogy beleviszi a személyiséget a kertedbe! Ez a fém macska sziluettjével garantáltan elnyeri a tetszésedet, ráadásul olyan időálló és tartós, hogy több éven keresztül élvezheted vele a kerted szépségét. Ez a dekoráció szó szerint kiemelheti a kertedet a szomszédok közül, és lenyűgözheti a vendégeidet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egyedi és stílusos kerti dekorációt varázsolj a saját kis birodalmadba!

További információk

pa_ajanlott-eladasi-ar

Ajánlott eladási ár