• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • Rolife DIY babaház makett – kávéház

Rolife DIY babaház makett – kávéház

12,990.00 Ft

Cikkszám: SEO-149 Kategóriák: , , ,

Leírás

  •  Apró, kidolgozott részletek
    Kreatív kikapcsolódás
     Ajándéknak is tökéletes Unod a hagyományos kirakósokat és valami izgalmasabbal kötnéd le magad? Szereted az apró részleteket?
    Akkor a Rolife DIY babaház makett kávéháza tökéletes választás számodra!
    Ezek a DIY babaházak miniatűrök, de mégis gyönyörűen kidolgozott részletekkel rendelkeznek. A kávéházban különböző ízű sütik, teák, kávék találhatók és természetesen a szükséges berendezések, így az elmaradhatatlan kávégép is helyet kapott a boltban. Szóval minden olyan dolgot megtalálhatunk, amit egy valódi kávézóban is látnánk. Ha ez még nem lenne elég, a kávézó előtt egy aranyos kutyus foglalta el helyét. A boltodra LED fényeket is felszerelhetsz, így még kellemesebb hangulatot tudsz teremteni. A sok részletnek köszönhetően rendkívül valósághű.
    Van elég türelmed? Az összerakása akár 24 órát is igénybe vehet, így szükség lesz kitartásra. Viszont egy biztos: kicsik és nagyok számára egyaránt kreatív kikapcsolódást nyújt!
    Kiváló ajándékötlet lehet olyan barátaid, rokonaid számára, akik szeretnek elveszni a részletekben. A kávéház az összerakás után dekorációként is megállja a helyét bármelyik szobában!
    A termék tulajdonságai:
    Méret: 220 x 149 x 170 mm
    Súly: 860 g
    Ajánlott kor: 14+

    Mit rejt a csomag?
    1 db Rolife DIY babaház makett – kávéház, tartozékokkal és útmutatóval

További információk

Eladott darabszám

Várható idő

Ajánlott eladási ár