• Breadcrumb logo
  • Breadcrumb logo
  • Tudástár
  • Breadcrumb logo
  • 3 az 1-ben játék: Jenga, Dominó, Memória

3 az 1-ben játék: Jenga, Dominó, Memória

3,890.00 Ft

Cikkszám: LEO-3441 Kategóriák: , , , ,

Leírás

  •   Izgalmas ügyességi és memória játékok
      3 játék 1 dobozban
      Fejleszti a koncentrációs készséget
    Egy igazán izgalmas játékot szeretnél, mellyel egyszerre 3 különböző játékot játszhatsz? A 3 az 1-ben játék, mely egyszerre Jenga, Dominó és Memória játék is, a legszuperebb választás, ha szórakozásról van szó.
    A Jenga egy szuper szórakoztató és izgalmas ügyességi játék, melyben egyszerre élhetsz át feszült várakozást és vidám kacagást is a toronyépítés közben. A játék célja, hogy minél magasabb tornyot építs, anélkül, hogy az összedőljön. Játék közben távolíts el egy fahasábot egy kézzel a toronyból és lehetőleg egy kézzel illeszd a torony tetejére.
    A dominó játék során keverd össze és oszd szét a lapocskákat úgy, hogy maradjon az asztalon lefordítva néhány dominó. A játékot kezdje a legfiatalabb játékos, majd az óramutató járásával megegyező sorrendben kövessék egymást a játékosok. Aki sorra kerül, a kártyalánc bal vagy jobb oldali végére teszi a saját lapjai közül az odaillőt, ha viszont nincs neki megfelelő, akkor húzhat a ki nem osztott lapokból. A győztes az lesz, aki először tudja lerakni az összes dominóját.
    A memória játék lényege, hogy megtudd, mennyire jó a memóriád és a megfigyelő képességed. A lapokat képpel lefelé terítsd szét az asztalon, majd sorban fordítsatok fel 2 lapot. Ha a két lap azonos, akkor vedd fel azokat és még 2 lapot felfordíthatsz. A győztes az lesz, aki a legtöbb párt, vagyis 2 azonos lapot összegyűjtötte.  
    A játék fejleszti a koncentrációt és a finommotorikus képességeket. Tökéletes időtöltés az egész család számára és ideális ajándéknak is.
    Termékjellemzők:
    Anyaga: fa
    Játék mérete: kb. 7,5 x 7,5 x 26 cm
    Ajánlott kor: +4 év
    Doboz mérete: kb. 8 x 8 x 28,5 cm
    Mit rejt a termék doboza?
    1 db 3 az 1-ben játék: Jenga, Dominó, Memória

További információk

Eladott darabszám

Várható idő

Ajánlott eladási ár